![]() |
|
Amiko MicroHD firmw. rozdielyPoprosim niekoho, aky je rozdiel medzi jednotlivymi firmwarmi mcas a emu ? Treba do prijimaca nahrat obidva alebo na prevadzku karty staci mcas ? Ktory fw. je najstabilnejsi ? FW 1.2.64 mi trha obraz na CT1HD a CT2HD!A co firm. Galaxy a Lemontre. Ospravedlnujem sa mam ho len druhy den. Vdaka. |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Amiko MicroHD firmw. rozdielyEMU je verzia, kde sú nahraté aj software kľúče , mcas je bez software kľúčov a emulácie, t.j. holý soft. Ak chceš viac programov, napr. ORF 1, 2 HD (samozrejme to je neoficiálne a bez podpory) a pod. tak potom EMU. Iný rozdiel v tom nie je. |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@chance2a ta stabilita ? posledny je 1.3.52, ma zmysel upgrejd z 1.2.64 ? Nechce mi nahrat zaznam z kodovaneho kanala, z volnych sa nahravat da. Nechapem ? |
tono
![]() |
|
RE: Amiko MicroHD firmw. rozdielyTono, platí zásada, pokiaľ niečo ide, tak do toho netreba vŕtať. Ak ti všetko funguje tak ako má, tak by som nešpekuloval, i keď medzi tými verziami bude zrejme dosť zmien, nakoľko 1.2.xx a 1.3.xx Nahrať nahráš, ale prehráš to len v tvojom prijímači, resp. v inom AMIKU. Amika majú ALI chipset, tam je problém v inom a firmware ti nepomôže. Zmenu uvidíš vo vylepšeniach, v stabilite a pri EMU aj v tom, že niektoré kanály budeš mať rozkódované. |
chance2
![]() |
|
@chance2prave ze nefunguovalo to co malo :-(nakoniec som pouzil fw. Lemontre_1.3.21 lepsi dizajn, EPG v zozname kanalov, funguje nahravanie kod. programov, HD kanaly stabilnejsie, zial pomalsie prepinanie programov (mozno tym spustenym EPG), emu taktiez funkcne ... no ved uvidime fw. 1.3.52 vsade verzia mcas, verzia vydavajuca sa za emu je pravdepodobne opat ta ista verzia mcas, na vsetkych forach rovnaka chyba ?! |
tono
![]() |
|
Tono mámjich několik a s emu se trochu víc hřeje a občas vypadne na moment ,je třeba ho přilepit na studenou zadní stranu tv svisleleší chodí v mcast. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Amiko MicroHD firmw. rozdielyTu máš softy , snáď ti pomôžu http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=128 |
chance2
![]() |
|
ja uzv tom mam jasno |
tono
![]() |
|
![]() |