Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Seřadit sat. programy LG 42LB561V

Jak seřadím satelitní programy? Od vyššího čísla, př. 4321 se dají tyto programy, jen v těchto číslech, přesouvat. (Naladil jsem automatem všechno)oběví se modré tlačítko pro přesouvání programu a dají se posunout, na požadovanou pozici. Při malém čísle, jako je, např. 12 a chci změnit pozici, tak modré tlačítko zmizí a není k dispozici a hlásí; nejde přesunout. Televize je jinak výborná, ale mám sto chutí ji kvůli tomu vyhodit oknem. Zkouším už všechno možné a ne a ne, na to přijít. Poradí někdo? :fuming:
Návod k obsluze je úplně k ničemu. Jen samaá bezpečnost a jak mám TV přenášet, atd. Samé blbosti, ale potřebný manuál neexistuje. :bomb:

AJAXV
Registrace: 1/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Seřadit sat. programy LG 42LB561V

Už to tady bylo milionkrát... ChanSort.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Jde to i ručně,najeď na prog.,fav,změna,chvilku vydž ,12-0012,ok,je to nadlouho! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

ASPON SA VIAC ZBLIZIS ZO SVOJIM TV....tak tak....ukladat TV stanice u TV zo satelitnym tunerom je ,,krizova cesta,,daj si ich do favoritnej skupiny,,FAV1,,

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

lg a samsung-zhouba Evropy,,,

kuldan
Registrace: 11/2006

Jednoduché naladit manuálně.

lev

kuldan

s LG mas pravdu, ale se Samsung uz ne. Rady C,D tam je to katastrofa. U rady ES jde uz seznam programu u satelitního tuneru radit klasicky, kde se nam stanice posouvaji normalne, tak jako je tomu u klasikych prijimacu. Je pravda. ze je to troch slozitejsi potvrzovani v menu. U rady F a H je to uz lepsi, tam je to standartni postup a navíc je zde moznost u rady H si oznacit třeba 5 programu a presunout je na pozadovane místo. Mam za to, ze to jde i u rady F také, ale tuto moznost jsem nevyzkousel.

HYPER
Registrace: 11/2010

LG 60ph670s se satelitním tunerem se musí ladit tak,že místo poskytovatele skylink při automatickým ladění tam dáš ostatní.Mělo by to být to sem.Nedávno mi to tu někdo poradil a vše proběhlo ok.LG se nějak nemá rádo se skylinkem.

labi
Registrace: 2/2009

Autor: uživatel labi;; Mám kamaráda co má LG60ph670s, tam takový problém není, jde to naladit. Našel jsem i jiné LGčka a při trošce umu to jde i tam, ale konkrétně tato, LG 42LB561V, je prý zrovna nějaká blbá. Tak nevím. Našel jsem tady spousty návodů a rad, ale ne na tento krám. LG 42LB561V ne. Jen jsem chtěl vědět, jestli se k tomu dá někde sehnat manuál. Pokud mi tady někdo radí jak a jsou to samé zkratky, tak tomu stejně prdlajs rozumím. Nejsem odborník, jen to chci naladit. To je vše. A že to tady bylo miliónkrát, to asi sotva, prolezl jsem to tady a na tento konkrétní LG 42LB561V, jsem nic nenašel. Ale pokud to někomu dělá problém poradit a místo toho píše že jsem :-/ tak raděj neodpovídejte. Hledal jsem i na jiných fórech.

AJAXV

AJAXV

Pokud tomu prdlajs rozumíš jak píšeš a nejsi kolenovrt tak to svěř někomu /odborníkovi/ který tomu rozumí, to za prvé.
Za druhé-ty si vznesl zde dotaz tak si hned nedělej ohýnek u pr..e že ti někdo odpoví ne podle tvého gusta.
Za třetí-jenom zde na foru o těchto tv s problémem seřazování programů bylo napsáno hafo, všecny tv lg mají stejný problém tak zde pohledej a ne hned prskej.

slávista
Registrace: 11/2010

Manual

Manuál seženeš v angličtině na stránce výrobce. U LG tam máš OWNERS MANUAL a USER GUIDE

konas
Registrace: 12/2014

LG série B (rok 2014) používá stejný software. Takže, ladit s vypnutím Skylinku a blind scan. Stáhnout si program ChanSort, zasunout flešku, zmáčknout SETTINGS, počkat, až se objeví Info, rychle zadat 1105 + OK a vyskočí menu pro nahrání listingu. Pak upravit seřazení dle potřeby a postupovat stejně pro náhrání zpátky.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

09/2004, Autor: uživatel Dusan// Dušan, díky toto jsem potřeboval vědět. Už to ladím :)

AJAXV

Dá se pomocí ChanSort upravit programy i u televizorů modely Smart roku 2013 LG32LN579S když tam nejde najít možnost přehrání do USB a obráceně? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.

lev

2lev:ked urobis to co pise Dusan, objavi sa ti na obrazovke male "Installation menu"? Mala by tam byt polozka "usb cloning" a to je to co potrebujes...

yooo
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra