Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Rozdíl fleš 2.0-3.0

Pánové,pro nahravání je výhodnější koupit 3.0 a narvat ji do 2.0-okolik spadnou rychlosti zapisu a čtení,pro data-je výhodnější nizkokapacitní 2.0?míním obměnit stádo flešek,tak ať neudělám botu,v xtrendu mám 500hdd-to pomiňme,děkuji! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozdíl fleš 2.0-3.0

lepsie je nahravat na disk a nie priamo na flash. V zasade ale plati, ze cim je rozmerovo mensia, tym je pomalsia.

alma2200
Registrace: 11/2013

alma2200-zajímavé zjištění,jak jsi k němu došel?

marakesh

Almo, takže taková Class10 microSD karta v USB adaptéru je taky pomalá, protože se do ní ty rychlosti prostě fyzicky nevlezou?
A já blbec jsem myslel, že je to podle použitého chipsetu.
U USB Flash pamětí je nejlepší najít specifikaci u výrobce. Pokud ji výrobce/dovozce/prodejce neposkytne, je to proto že je flash prostě levná a pomalá. Pro nahrávání musí mít rychlost zápisu min 10mb/s. Cokoliv nižšího způsobuje problémy. Anebo si můžeš koupit nějakou paměť 10x10cm značky AlmaUSB2200 turbo :)

nendez
Registrace: 6/2009

mareksh: Proste jednoducho, pracujem s nimi viac, nez je zdrave a rukami mi preslo uz nespocet typov aj velkosti.

nendez: Hovori sa, ze papier znesie vsetko. A porovnavat SD/XD/CF+Adapter s jednoucelovou USB Flash-kou je ako porovnavat vlak a auto - oboje ta odveze, ale maju ine parametre, poziadavky a ucel. Skus na tu mikroSD prepisat tolko dat kolko na Flashke a odporuca sa ti do vecnych lovist. Nevraviac o postupnom spomalovani a nevyrovnanej rychlosti, ktore preukazatelne su, podla ich opotrebenia.

alma2200

alma2200

mě tedy zajímá to opotřebení,opotřebení čeho?,myslíš těch tranzistorů x miliarda,nebo snad konektoru? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Mas pocit, ze tranzistor je schopny bez napajania uchovat nejaky stav? Fuuha, no si tak to si potom borec ! :zombie:

alma2200

alma2200

nejen,že jsi neodpověděl ,ale položil jsi novou otázku,mě zajímá opotřebení čeho,pokud to neumíš vysvětlit,nech to ležet R^ :laughing: R^

pierrepetr

alma2200 něco si dostuduj

http://www.zachrana-dat-flash.cz/flash-pameti

než tady prskneš stupidní dotaz,odborníku na fleshky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra