![]() |
|
Biatlon 2015Páni, ak máte možnosť, porovnajte si aktuálnu kvalitu obrazu v priamom prenose medzi ČT šport HD a ZDF HD. Viem, ten kvalitatívny rozdiel je dávno známy, ale treba to mnohým stále pripomínať v akej dobe žijeme, keď jeden môže vysielať free v špičkovej kvalite a druhí majú v sebe tú aroganciu a drzosť pýtať za HD kvalitu (presnejšie mazanicu) ešte špeciálne príplatky. Tú nekvalitu nemyslím konkrétne teraz ČT šport, ale napr. TV hnoj a TV narkóza. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Biatlon 2015Tak já jsem to při štafetě mužů několikrát přepnul mezi ČT sport HD a ZDF HD a žádný rozdíl v obrazové kvalitě jsem neviděl. TV hnoj a narkoza neznám, ty nemohu posoudit. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
to EmanTak já se stabilně koukám na ruský Sport 1 HD, ale nyní koukám na MS akrobatického lyžování a obraz se mi proti ORF rozhodně horší nezdá. Bitrate: Min 5800, Max 12500, AVG 8900. Ale tohle už je kolorit si kopnout do všeho českého. Mimochodem, nejsi pouze laciný tlachal a už máš sbaleno ke stěhování do toho německého televizního ráje, že ano?Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
to apriliarsvtu tych "lacinych tlachalov" najdes az az:Autor: apriliarsv Přidáno: 22.01.2015, 08:21.21 "Nebudu první ani poslední, kdo je odsud nenávistnou pakáží vyštván. Z mé strany na tomto webu vše." :))) |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Biatlon 2015Eman:Ano, je to dávno známo a máš plnou pravdu, bohužel, ani když se o tom bude 1000x denně psát to ničemu nepomůže, není tu vůle udělat něco správně, ke spokojenosti diváků. Všechno, na co se podíváš je nějak cinknutý, nebo jinak ošulený. Ne nadarmo se říká, německá kvalita. DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
black13Já jsem zde napsal něco "k tomuto webu"? Měl jsem za to, že to bylo k tématu kvality vysílání, neníliž pravda.... Na slovíčkaření si zakládám...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvTo aj ja. Este raz citujem aby bolo vsetko jasne:"Z mé strany na tomto webu vše" s dorazom "na tomto" nie "k tomuto". Myslim, ze kazdemu je to jasne. Ale mne je to vlastne jedno. Ide iba o to, ze v tvojich prispevkoch casto bezdovodne napadas diskutujucich a pred svojim prahom si nepozametas. "K tomuto" je to z mojej strany vsetko. ;) |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
black13Ty víš, na co jsem dával důraz? Čteš mi myšlenky? Proč potom marníš čas nuzným vysedáváním v této stoce, když máš tyhle dovednosti?Nikoho nikdy adresně nenapadám. Ano, cíleně formuluji věty tak, aby se dotyční cítili dotčeni, nicméně já rozhodně nikoho nenapadám, lidé se vidí napadeni jen a pouze vlastní vztahovačností a fakt, že jim k té vztahovačnosti pomáhám na tom nic nemění. Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
dodatekJá jsem rozhodně adresně nenapsal, že na tomto webu končím - samozřejmě naprosto cíleně, protože jsem přesně tuhle Tvou reakci očekával - to, že si to myslíš je pouze Tvá vztahovačnost/spekulace... jak říkám, na slovíčkách si zakládám...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
gliderman“TV hnoj a narkoza neznám, ty nemohu posoudit”V tomto prípade som mal na mysli ich vyžadovanie si platby od operátorov za možnosť umiestnenia svojich programov v ich vysielacích rastroch! Písalo sa o tom aj na tomto fóre. |
Eman
![]() |
|
apriliarsvZrejme si úplne nepochopil o čom som písal. V zásade som nemal úmysel “kopnúť si do všetkého čo je české” (citujem sám seba “tú nekvalitu nemyslím konkrétne teraz ČT šport”), nie som žiaden šovinista!Porovnával som iba prenosy, ktoré bežali v tej dobe súčasne z rovnakého miesta a vysielali sa oba ako HD. O bitrate tu nemá zmysel hovoriť, dobre vieme, že je to podmienka potrebná ale nie postačujúca. Písal som o tom, že nie je HD vysielanie ako HD vysielanie, dokonca to za ktoré netreba platiť môže mať vyššiu kvalitu. A na toto musia ľudia poukazovať, pokiaľ sa má v našich končinách niečo zmeniť k lepšiemu. A ak si nepoznal rozdiel, tak ten bolo markantne vidieť pri dojazde do cieľa - ostrosť maličkých hláv obecenstva. A čo sa toho “lacinýho tlachala” týka, tak takéto výrazy používaj, prosím, pri debate so seberovnými...skorej ako zvyknem niečo napísať, tak si to dvakrát premyslím |
Eman
![]() |
|
EmanOK, ale CT Sport mi vážně zase až tak špatný nepřipadá. Takový polský TVP Sport "jakože HD" je teprve mazanice, a to jsou pro nás Poláci pokud jde o satelitní příjem málem polobohovéXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
aprilkokončiljsitadyněkolikrát, eštěřekniženee :-) Ale jinak vpoho - kde bysme nabrali takového východního sokola, no ni? PS: jak u vás? U nás zima jak sviňa - větru a snihu jak na Klondajku. Už vám aspoň zamrzly submaríny na Čjornom móru? Esli nee, tak máte náskok oproti fašistom - ti se nezastaví před ničím :-)))))) "ty moje maličkééé, zasa si v chladničke, dva mobily mám a ho-vno ti dám" |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09"ty moje maličkééé,zasa si v chladničke, dva mobily mám a ho-vno ti dám"... R^ :laughing: n°1 :))) :))) :)))Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
@matOmlouvám se všem Černým panterům, že jsem jim pokazil toto odborné fórum sprostým výrazem. Dám si 3x Otčenáš a 2x Zdrávas. |
pf09
![]() |
|
RE: Biatlon 2015S tou kvalitou obrazu HD máš pravdu.A i normální obraz je daleko lepší na Němcích. Ti co tady píší, že nevidí rozdíl, tak potom něco není v pořádku s vaším satelitem a nebo televizi. |
pepinas
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
pepinasi oko je někdy důležité sokole :-) PS: Rus má prachů jak šupek na kdejakou kravinu - třeba propaganda na RT-HD ve fullHD. Já na RTDoku pořád čekám až uloví toho tygra, ale po padesáté si připadám jak u opakování Války skladů na HistoryHD. :-/ |
pf09
![]() |
|
![]() |