![]() |
|
Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Rád bych se dozvěděl od admina proč vlákna s tématy kolem kritiky na skylink defakto celopološně ruší a ukončuje /důvod?/přičemž jsem nezaregistroval ve vláknech samotných nějakou vulgaritu či podobně která by ho k tomu opravnovala.Ono smazat je jednoduché bez uvedení důvodů než se k tomu postavit čelem a namísto toho to něčím argumentovat.Takto to vypadá že je dán na admina nejspíš tlak od skylinku samotného aby se (dle mě oprávněná kritika/ neuváděla a vedl se zaběhlý způsob český národe plat at máme kešeeně nabité a neodmlouvej.Jsem docela zvědav zda tu ještě je umožněn nějaký demokratický projev na tomto foru a mé vlákno se zde zveřejní.Pokud nikoliv ,nevadí snad se volný trh konečně probudí a lidé se podle toho snad konečně náležitě zařídí. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Áno máme všetci názory, ale keď je to isté 300x tak je to zaťažujúce. Demokracia je najťažšia vec, je horšia ako socializmus.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Pokud se tu někdo chytá slovíčkaření a chce odpoutat pozornost od podstaty věci nevím,když už ,je v tom nějaký rozdíl zastavit vlákno či smazat ,efekt je tentýž což i jiní zde potvrdili.No takže ano sorry v tom případě by měli mít právo vrátit karty skylink zákazníci a dostat zpět vynaložené peníze prodejci karet trading... tuším z Ostravy kteří jasně deklarovali že je a bude karta /nafurt/a vyřídit si to se skylinkem potažmo M7.To už jsou jen kosmetické sounáležitosti,zastánci skylinku /možná skrývající se přímo za provozovatelé na tomto vlákně/držme se faktů a neodvádějte to mimo mísu.Dát 1500,-za kartu a po 2 měsících říct plat serpo a pokud nesouhlasím tak přijít o 1500 ti přijde normální ?Proč to tu např. nefunguje jako v německu ano chceš-li HD dejme tomu připlat si ale SD je FTA a to v hojném počtu zastoupeno takže bezplatně čili je vidět že i na orbitu kromě DVB-T příjmu netřeba platit a za každou cenu škubat do mrtě kosti. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
adminipřišpendlete nějaké vlákno na začátek,alespoň na týden,až se všichni vypláčou za 1,80Kč/den serpa,pokud někdo založí stejnou stupiditu,tak přišpendlíte jeho na blacklist,už tak se nafukuje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?DVB@ Nevím kolik lidí dalo za kartu 1500 a po 2 měsících museli platit serpo, ale moc jich nebude, protože každá karta měla tuším to serpo na rok nebo dokonce na 2 roky předplacený.A co mně přijde normální a co ne? Rozhodně mně nepřijde normální, když mě někdo okrade (resp. mám ten pocit, že mě okradl) a místo toho, abych mu dal hned vale, tak mu ještě platím dál. To už hraničí s nutností hospitalizace v PL. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
to peterskjo, ale pokud mne nejake vlakno nezajima, tak jej proste vynecham, ale pokud na tema Skylink je nejakych 300 temat (jak pises), tak asi s tou spolecnosti nebude neco v poradku, ano mne taktez dobehli, kdyz jsem v dobre to vire poridil 2karty a vyhodil 3000,-Kc, ale uz jsem se s tim smiril a v dnesni dobe jsou me sumak (vystacim si s CT programy v gratis zakladu od UPC a sat vyuzivam k prijmu NC+) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?„Nie každý chce čítať 300x jedno a to iste.“ Problém by šel také vyřešit tak, že by bylo přidáno další pravidlo - Zákaz se vyjadřovat o Skylinku v negativním světle. Nakonec tu už jednou Mego psal že by byl rád kdyby se to už nikdy neopakovalo, - nebo tak nějak. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkto,že se můžeš vyjadřovat jak chceš,je důkazem i toto vlákno,proto taky nikdo nic nemaže,pouze zamyká,aby tady nebylo dvacet stejných plačících témat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
to clovekpokud se v zdejsi diskusi nebude rozebirat Skylink a stupidity, tak co potom ?, schvalne mi prosim uved (treba za posledni tyden) ktere ze to z temat te urovni a odbornosti oslovilo |
kaos
![]() |
|
kaosMyslim že v teme sučastni adminy sa zhodneme: su v pohode.pierrepetr riťol.z sa proste nezmeni ![]() ![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?a jeste pridam jednu moji domnenku ( a tou uz opravdu v tomto vlakne koncim, nebo spise budu ukoncen..), a to ze admin tyto temata necha rozjet a az nasledne uzamkne, tak si nerozhazi sponzora-inzerenta, ale soucasne si vytvori podhoubi pro podobne dalsi a dalsi a spokojene pocita navysujici se pocet pristupu na server |
kaos
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?KaosTémata se mohou zabývat nejen odborností, ale také např. upozorněním na nekalé praktiky které lidem s určitou mentalitou hrozí. |
člověk
![]() |
|
teda koukámdotáhli jste to k úplné dokonalosti![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
to clovekac jsem avizoval posledni prispevek, nemuzu se ti neomluvit, az ted vidim, ze "Nie každý chce čítať 300x jedno a to iste" jsi pouze citoval, melo to jit na peterska |
kaos
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?si pamatuji jak se podobně jako skylink v současnosti chovalo UPC, a přišlo tím o většinu zákazníku, který většinou přešli ke skylinku (včetně mě), takže doufám že za to co skylink dělá, dopadne stejně jako kdysi UPCDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?kaosTak tak, ujela mi jedna uvozovka, omluvám se. |
člověk
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Jak vidím tak se to zde zúžilo na /silné jádro skylinku/především /To:pirrepetr a člověk/což je pro ně jako píchnutí do vosího hnízda kde se potvrzuje přísloví /za pravdu se každý zlobí/a zoufale se brání kritice na adresu skylinku.Zastavit jakékoliv vlákno na adresu skylinku/za dodržení pravidel/ by bylo proti demokratickému vyjadřování a především proti naprosté drtivé většině kritizujících postup skylinku.Chápu na druhou stranu admina který se nachází mezi dvěma mlýnskými kameny,na jednom drtivá většina nespokojených a oprávněných kritik v druhém obhajoba skylinku coby možná i sponzora paraboly.cz .Pokud ovšem zvítězí selský rozum nechá vlákno běžet což je zatím v pořádku a to především proto aby si to vzal skylink možná trochu k srdci který to zajisté sleduje a udělají si obrázek o tom co si sami mohou způsobit,předřečník to zde jasně zmínil,odliv zákazníků ke konkurenci za což si mohou pak mohou sami ,není rady není pomoci hold nenasytnost nezná v česku mezë. ![]() DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?DVB„Jak vidím tak se to zde zúžilo na /silné jádro skylinku/především /To:pirrepetr a člověk/což je pro ně jako píchnutí do vosího hnízda“ To když jsem přečetl, téměř mě kleplo. Dovedeš si představit že by v Parabole přibylo pravidlo - Zákaz se vyjadřovat o Skylinku v negativním světle. - ? Dovedeš si představit následky takového pravidla? To snad ani nemůžeš myslet vážně. Ach jo |
člověk
![]() |
|
DVB...tak si zase nasaď brejle,silný jádřinče,já jsem byl jeden z posledních,kdo dával svým zákazníkům skylink,99% z nich dostali cslink a já jsem vždy držel heslo,což si můžeš vyhledat v historii a za což sem byl tady pranýřován a sbíral jsem jsem odměny v kompotě"Skylink byl ,je a bude vždy problém" ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?Myslim, ze keby toto forum bolo riadne spravene a malo by sekcie a podsekcie, tak by nejakemu adnimnovi vobec nevadilo, ze je tu 30 prispevkov o Skylinku, kedze by boli v sekcii o skylinku. Ten kto Skylink nema a ma napr. FreeSat by do tej sekcie ani nemusel liezt a nemuseli by mu zavadzat. Tak isto je to s vlaknami, ktore niekoho vobec nezaujimaju.Na inych forach nie je podobny problem a clovek sa tam aj viac dozvie. Kedze napr. polozi otazku, vytvori vlakno, tak ju tam bude mat. Nie ako tu ze este behom dna sa prepadne na 4 alebo 5 stranu a uz to nikto necita a neodpovie. Cize to mazanie je sposobene ich vlastnou neschopnostou urobit poriadne forum. Preto sem po odpovede nechodim, tu skor citam clanky a na forum pozriem obcas o com sa momentalne asi diskutuje najviac! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
pierrepetrTak jsi to přežil,včera si se celý den neozval, už jsem myslel na to nejhorší. Ale zajímalo by mě jak došel DVB na to, že jsme silné jádro Skylinku. Copak neumí číst? Z toho se nemohu vzpamatovat.. |
člověk
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?A druha vec je, ze ak tyie vlakna vadia samotnemu Skylinku, tak ten si za ne moze sam! On sposobil vlnu nevole, a ludia sa len potrebuju vyventilovat a kedze vedia ze tu Jarda tie prispevky cita (za to si tiez moze sam), tak mu nakladaju, aby vedel ako sa jeho kroky pacia ludom. Pri sposobe akym pracuje sa divim, ze ho este nevyhodili. Iny manazer by znizil kludne cenu, nastavil by kvalitu obrazu, prestal ludom vnucovat podivne prijimace a pritom vsetkom by zarabal viac ako teraz Jarda, lebo 10 ludi za 500 zarobi firme nemej ako 100 ludi za 100. A okrem toho cim viac pyta, tym viac to ludia kradnu (sharuju). |
Billysk
![]() |
|
BillyskTakže je správné, že se k jednomu tématu založí třeba 5 vláken s téměř shodným obsahem, resp. se stejným důvodem k založení během pár hodin? Myslíš, že pak Jarda všechna vlákna pročítá?A pokud má uživatel ve svém profilu nastaveno, že se vlákna řadí podle data posledního přidaného příspěvku, tak se u vlákna, u kterého příspěvky přibývají, nemůže stát, že se "odebere" na další stánky diskuze. Musí však souhlasit s tím, že diskuze by kromě celkového přehledu mohla mít sekce a případně další podsekce. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
To:pierrepetrtoto nejsou má ale tvá slova :přišpendlete nějaké vlákno na začátek,alespoň na týden,až se všichni vypláčou za 1,80Kč/den serpa,pokud někdo založí stejnou stupiditucož nasvědčuje že spíše obhajuješ skylink než jeho odpůrce pokud bagatelizuješ nějakou dle tvého směšnou částku 1,80,-/den za serpo ,spošítal sis kolik je to navíc celkově od veškerých potencionálních uživatelů/či platičů chceš-li to jinak o které se skylink budu-li slušný podfukem na lidech obohatili ?Nemyslíš že tu jde především spíše o ten princip a vypočítavost skylinku a když navíc jak tvrdí přibylo poslední dobou nemálo dalších zájemců,nemyslíš že to jde trochu proti sobě? Naopak pokud tomu tak je měli by spíše z logiky věci a udržení si zákazníků spíše slevnit nabídku .Copak nevydělají dost už jen na těch tzv. balíčcích ?Docela by mě zajímala realita s jakým ziskem prosperují a nebo naopak jak jsou ve ztrátě,pokud jsou féroví at to zveřejní ,dnes je demokracie a za toto pokud jsou upřímní se nemusí stydět nedejbože bát že budou stíhání.Naopak by získalo důvěru o které však za dané situace pochybuji. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Rušení vlákem tématu kolem skylink proč ?jocer - pochopil si len ciastocne. Ak by boli sekcie (napr Servisny poplatok by mal zvlast sekciu), tak by hned videli kde maju vojst a pripisat svoj prispevok. Takto mu zmizne vlakno na druhu stranu a hned zalozi dalsie. Proste keby lahko nasiel vlakno kde sa da dopisat, dopisal by. Ale ked sa mu stracaju, zatvaraju vlakna alebo su zle nazvane (tento jediny pripad by nepomohol ani pri sekciach, ale myslim ze to uz by nikomu nevadilo ze v sekcioi servisny poplatok je 10 vlakien, kedze ten kto to citat nechce do tej sekcie ani nevstupi, a koho to bavi, ten si precita aj vsetky), tak zalozi dalsie. |
Billysk
![]() |
|
DVB...ne tady nejde o princip,to jen píše každý uplakánek,aby to nevypadalo blbě,že brečí za 1.80kč denně,jasně že jde o prachy a já to napíšu narovinu a klidně za sebe,M7 mě se.re stejně jako více dalších firem,ale nejde o život,jen o pár šupů,to špendlení byl můj návrh,aby nikdo další nezakládal nové vlákno a nenafukoval blacklist![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 89 | |
![]() |
|
![]() |