![]() |
|
DAB+ player v akciDX příjem DAB multiplexů z Bavorskahttps://www.parabola.cz/album/foto-511/ https://www.parabola.cz/album/foto-512/ první obrázek prezentuje možnosti DAB vysílaní (static a dynamic label a slideshow) kompletní přehled o obsahu multipexu a bitrate a hrubém stavu signálu druhý snímek ukazuje činnost utilitky pro dosměrování antény na nejlepší signál. použitý HW: RTL 2832 plus tuner E4000 ![]() ![]() Popis fotografií: [1] DAB+ player- utilita pro dosměrování antény kanál 11C - Mnichov [2] příjem DAB multiplexu z Bavorska - kanál 11D DAB+player On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciSaxone, škoda , že jsi na jihu, potřeboval bych vědět příjem DAB ze Saska v Teplicích |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciDodám, že na Lipně lze zachytit běžně(mimo inverze) multiplexy 11D a 12D z Brotjacklriegelu, 5C a 11C z Mnichova. Screeny mohu doplnit. Příjem na 1/4 dipol pro VHF3 pasmo.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonjak vypadá ta digitální kvalita zvuku?,jde to poslouchat?,nebo to je jen pro zmr.šený uši empétřinama?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciCo chtít pri tom bitrate...zvukovou kvalitu zde nehledam, není to ani Gramo, ani CD, ani DSR...To vysílání je ale obrovsky robustní, odolné vůči rušení atd. V tom mu nesahá analog ani po kotníky. V tom vidim obrovský plus. Slideshow je sikovná věc, jde o velké spestrení, stejně jako dynamic label. Taková kota Votice s výkonem 10kW ERP by byla schopna pokryt skoro celé Čechy. Však i nyní lze odtud poslouchat FM od Ústí nad Labem až na Lipno. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciPosuzuji pouze starýma ušima, ale určitě lepší, než VKV FM , asi jako CD! Poslouchám vše z Milešovky. |
Mirko.
![]() |
|
Mirko.na jaké aparatuře?,do auta,asi o nic nejde![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTechnisat Digitradio 100 , malá krabička na reozšíření HiFi soupravy. Na pokusy to stačí, v autě jsem nic nezkoušel. |
Mirko.
![]() |
|
Mirko.mě nešlo o tu malou krabičku,mě šlo o ten zbytek,tedy zes+repro![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrZesilovač Yamaha, repro JBL třípásmové, subwofer Yamaha. |
Mirko.
![]() |
|
Mirko.no to bys mohl poznat rozdíl CD a empétřiny![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciChválím tě za vtipnost!!! Ale netřeba mě poučovat, jsem již dost starý a audio mě provází velým životem i profesionálně. Teď již důchod!![]() |
Mirko.
![]() |
|
Mirko.momentálně nešlo o vtip,z mé strany![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: DAB+ player v akciDocela rozdíl ! Vtip - vtipnost! |
Mirko.