| 27.09.2007, 23:18.20 | |
illusion m3prosim poradte mi ako vlozim titulky do illusiona a ako ich aktivujem zeby mi fungovali dakujem |
![]() ojecko |
| 27.09.2007, 23:23.42 | |
RE: illusion m3na M5 je to tlačidlo "info" na M3 netuším,totiž bol som zvedavý či to funguje tak som vytiahol tú M5 zo skrine a skúšal som.Ale pozor na Nat.Geo Wild nejdú titulky nonstop bude treba čakať a po každej zmene programu ich treba aktivovať znovu.Príjemnú zábavu prajem.../ v tej M5 je mainsoft 5.35/ |
![]() dempsey |
| 27.09.2007, 23:46.31 | |
RE:ILLUSION M3TITULKY SOM UZ STIAHOL LEN ICH NEVIEM AKTIVOVAT |
![]() ojecko |
| 27.09.2007, 23:53.11 | |
RE: illusion m3no zrejme točíme každý o inom.Ja hovorím o DVB titulkoch napr. pri programe National Geografic Wild z cigi Tv v reálnom čase.Ak chceš pozerať Taquilly s titulkami tak sa musíš s Illusionom rozlúčiť a pôjdeš kúpiť nejaký linuxový prijímač. :))) |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 00:16.11 | |
re:illusion m3diky dempsey uz mi to funguje |
![]() ojecko |
| 28.09.2007, 07:26.51 | |
RE: dempseyVsecko ide, len treba vediet , naistalovat aplikaciu, naladovat titulky a ide to |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 09:06.16 | |
reavistak to tu trocha rozoberme... |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 09:22.46 | |
reavisnechcem byť hovado ale buď taký laskavý a napíš akú aplikáciu chceš naládovať do illusionu M3 aby si mohol na Taquillach sledovať filmy s českými titulkami, alebo si radšej privri prsty do dverí a nezavádzaj nešťastných majiteľov týchto prijímačov :O :O :O |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 09:38.56 | |
reavismam tiez iluzion m3 tiez som zvedavy na tie titulky mozes to nejako upresnit |
![]() Vili |
| 28.09.2007, 10:43.49 | |
Re:dempseyNechaj tu e-mail a poslem ti to , neviem ako to tu mam nechat ale na www.cssf.cz v dvb-s v sekci Illusion je to rozobrate a tam si aj stiahnes . Je to aplikacia titulky.dsp, potom si stiahnem titulky a cez loader 1.2 ich tam naladujes vo formate.txt a ovladas DO, Sak to uz fakci vyse roka tak neviem co sa tu navažaš, ked to je realne a potom zdielanie si myslis ze tiez nefunguje? Cez Unidru 1.5, za chvilu pojde aj newcamd cez net |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 10:44.44 | |
RE: illusion m3A vidis ojecka ze mu to ide , tak nevidim problem :))) :))) :))) :8) :O |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 10:49.20 | |
ilusion m3diky nabehnem na to |
![]() Vili |
| 28.09.2007, 10:55.04 | |
RE: illusion m3no pokiaľ viem zdieľanie funguje len jednostranne/čo sa kariet týka/a z netu nezdieľa illusion nič.Ale som naozaj zvedavý ako je to s tými titulkami takže satelity zavináč pobox.sk |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 11:37.02 | |
RE: illusion m3Zatial ano iba jednostrane, a tie titulky nie cez loader, ale cez subtitul.., dlho som to nerobil s titulkami |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 11:49.14 | |
RE: illusion m3http://www.cssf.cz/showthread.php?t=29378 tu mas link stiahni a kukaj |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 11:52.14 | |
reavis"dlho som to nerobil s titulkami" pre tých čo o to majú záujem nič nerieši.Nechal som Ti mail a zatiaľ nič neprišlo.Ak to ide OK,ale nehnevaj sa na mňa čo sa nedá rozchodiť to asi nefunguje.Mám z dávnych čias jednu M5 a dokonca aj chuť to vyskúšať a podeliť sa o skúsenosti s ostatnými bohužiaľ zatiaľ mám len skúsenosť s odkazmi na iné fóra typu "tam by to malo byť".Takže počkám na mail.Dúfam že píšeš z vlastnej skúsenosti a nie si ďaľší s tých "malo by to tam byť" |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 12:04.28 | |
RE: illusion m3Som v praci nemam to tu na pc, na tom odkaze to priamo stiahnes, je to najlepsie forum na Illusiony, a samozrejme že píšem z vlastnej skúsenosti, len ma už dlhšie nabavia titulky, radšej sa naučím po espaňolo speak, a aby si nahodou neprivrel tie prsty v tej skrini ked ho budes vytahovat:) :)) :) :) :) :)) :)) :(( |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 12:11.52 | |
reavisprepáč ale asi fakt patríš medzi tých "malo by to tam byť" .Na cssf občas chodím a čítam v súvislosti s illusionmi iba o problémoch.Keď netáraš pošli to a keď to je inak tak nezavádzaj :))) :))) :))) |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 12:14.59 | |
ojeckonapíš jasne aké titulky Ti na tom M3 idú.Sú to tie z Nat.Geo alebo ich posielaš z PC do prijímača? |
![]() dempsey |
| 28.09.2007, 12:18.10 | |
RE: illusion m3Stiahnes si ich z netu a posilas z pc,vsak sa stale riesia niejkae problemy, ked podrivaju taky ako si ty, hned kazdeho odpises a pritom si nic nevyskusal, vd forum je o tom ze nik hned vsetko nevie, preto niekto novy ma problem, a nevi ho vyriesit a je to problem zaciatocnikov |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 12:31.44 | |
RE: illusion m3Mas to na e.maily ale tieto problemy s titulkami sa riesili uz pre rokom a ak si doteraz spal v skrini ..... ;P dufam z teraz nebudes pisat kde si stiahnem titulky a pod ked si taky dobry |
![]() reavis |
| 28.09.2007, 16:21.57 | |
si v poriadku?keď niečo funguje tak to funguje.Ty tvrdíš že to je stará vec tzn.dávno odškúšané.Ja zaujímam tento postoj len kôli tomu že vyhlasuješ do sveta akú má ill podporu a podložiť výsledkami to nevieš.Keď sa Ťa spýtam na triviálny problém ktorý ako sa tváriš máš v malíčku odkážeš ma niekam inam alebo Ťa titulky nezaujímajú.Rada neznamená " jasné že to funguje" malo by to byť tak že toto sprav takto a použi na to toto.Inak kašlem na celý illusion a jeho podporu dám ho jednoducho naspať do skrine a ďalej sa budem tešiť z Opena.Maj sa a pomáhaj ďalej Rv |
![]() dempsey |
| 29.09.2007, 13:30.27 | |
RE: dempseyA co nevies kde mas najst titulky :-), ked vlozis aplikaciu , ktoru mas na e.maily, lebo nechces si stihnut, samozrejme ju nevidis,ale ked tam naladujes titulky , vtedy sa ti objavi, a na loaderi subtitle ktory som ti tiez poslal si vyberies co posielas, ci soft ci titulky a pozri si cssf , tam mas tie vysledky,ze toto sa riesilo pred rokom a fakci to normalne a bacha na tie prsty ;P a ked niekto povie ze to funguje tak to funguje a väčšinou je problém medzi stoličkou a príjimačom, ako dnes niekto spomína, že nefunguje s motorom, tak ked to funguje každému a 1 nie , tak to nejde každému :8) , a ked ti napíšem že som v práci že sa nedá, preto ťa odkážem kde to máš polopate napísané... :O :O |
![]() reavis |