| 30.09.2007, 08:31.10 | |
DREAMBOX nebo OPENBOXTak jsem z toho jelen. Ptal jsem se na tomto fóru. Surfuju po různých fórech CSSF a vůbec se neumím rozhodnout co koupit. Chci přijímat programy z 1W, 13, 19, 23,5 které mám teď nainstalované. Bez motoru, přepínání družic DiseqC. Spolupráce s počítačem. EPG s podporou české diakritiky. Aby to nebylo nic moc složitého ale pro počítačově gramotného uživatele, který si aktuání softy nahraje z počítače. (Linux neovládám) Uvažuji o koupi lacinějšího OPENBOXu 820, nebo DREAMBOX 500. Vyšší řada Dreamu např 7020 se mi zdá už drahá. Co se týká podpory ta vypadá dobrá pro oba typy. |
![]() olin22 |
| 30.09.2007, 09:04.14 | |
RE: DREAMBOX nebo OPENBOXPomoc si myslím je jednoduchá:ak máš čas na štúdium a skúšanie tak je pre teba dreambox ako stvorený pretože to nie je prijímač ktorý keď zapojíš tak pozeráš treba vedieť ho správne nastaviť poznať príkazy v linuxe a pod. je to taká hračka pre dospelých. Ale openbox jednoduchá obsluha nahrať firmware a nasťaviť ho dokážeš keď si prečítaš zopár diskusií o openboxoch a pozeráš v kľude. Je to oveľa jednoduchšie vermi. Ale rozhodnutie je na tebe. |
![]() silvercord |
| 30.09.2007, 10:49.56 | |
DREAMBOX nebo OPENBOXJá osobně bych šel do Openboxu X-820 CI je levný a valí na tom všechno mám to vyzkoušené. |
![]() Rudyk |
| 30.09.2007, 11:15.23 | |
RE: DREAMBOX nebo OPENBOXaz tak slozite bych to nevidel, dream se da zvladnout levou zadni, jen to chce vice premyslet a cist |
![]() rj45 |
| 30.09.2007, 12:34.42 | |
olin22Jenom bych doplnil.Pánové, co píšou softy, pro Openboxy již možná mají v rukou nové kousky pro rok 2008. Nutno bohužel doplnit, že čeština v Openboxu (F300,X8xx) není úplně doladěna a již doladěna nebude. EPG na Primě nefunguje korektně. Na ČT to jde tak na 95%. Čeština titulcích je OK. Jako jeden z mála má DiSEqC 1.1. Orientace a práce s družicemi transpondéry je přehledná a návyková. Spolupráce EMU a karet je ukázková. Chodí i TaT. Sdílení je oboustanné a jednoduché. Na výběr jsou dva hlavní programy. Pobedit a Openbox commander. Otázkou zústává, jak na tom bude SW podpora nyní, až přijdou nové modely. U Openboxu je totiž neoficiální podpora s vlastní firmou Satelitní Systémy úzce spjata. |
![]() mirasat |