Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK - řazení programů

Dobrý den, potřebuji poradit. Přeladil programy na nové parametry ( automatické ladění ), ale první program se mi načetl až na pozici 51.
Nižší pozici mi to prostě v seznamu nenabídne. poradíte ? děkuji Jirka

jirkatt
Registrace: 3/2013
Odpověď v diskusním vlákně

SKYLINK - řazení programů

Co já vím jak máš nastavený Fastscan tak programy nezařadíš jak chceš leda je dát do oblíbených. Já proto nepoužívám Fastscan .

atrapssss
Registrace: 5/2015

RE: SKYLINK - řazení programů

jirkatt, na jakem prijimaci ci tv si to ladil?

HYPER
Registrace: 11/2010

mám Samsung UE48H6650 + modul Neotion Irdeto CI+

jirkatt

A na co to má vliv?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

nejspíš bude nutné dát tovární nasavení Tv a potom při ladění nesmíš označit Skylink ,ani jiného operátora,potom by měli jít programy i setřídit dle Tvých představ. POZOR po TOVÁRNÍM NASTAVENÍ budeš muset znovu vše NASTAVIT ,češtinu , barvy zvuk atd.

sat amatér
Registrace: 4/2006

Je to jednoduchy. Menu-vysilani, pak na uprava programu a objevi se ti tabulka s programy + pripadne s rozhlasovyma stanicema. Na jet kurzorama sipka dolu nebo nahoru na program a Oznac si program který chces presunot tl. ok a objevi se ti fajka, pak najet na okenko zmenit číslo a ok a pak uz posouvas sipkou nahoru oznaceny program na 1 pozici a ok. Postup opakuj u dalších stanic a muzes si oznacit takto i vice programu třeba 5 a stejnam zpusobem je presunes. Ty programy, které nepotrebujes oznac a zvol odstranit a ok a vymažou se. Rozhlasovy stanice vymaz ze seznamu pokud je nepotrebujes. Na tv se ti zobrazi pouze reproduktor při najeti na pozici.

HYPER

pro HYPER

děkuju. ale toto já všechno vím. mám problém s tím, že po označení daného programu jej prostě neposunu na pozici č. 1, ale na pozici č. 51. Nižší pozici mi prostě seznam nenabídne. Jde o drobnost, vím ......

jirkatt

Tahle TV by nemela mit moznost volby podle Skylinku. Kamarad to tak ma u této rady a u me to taky ještě nemam. Mam H6500. Bude ale asi zalezet na verzi sw v TV pokud je nejaky novejsi s touto moznosti podle ladeni Skylinku. Rada J uz to ma.

HYPER

jirko, to je divny. Pak jedine asi vse vymazat a znovu naladit a zvol rucni ladeni a zadej sitove vyhledavani u Astra 23,5E az doplnis u položky novy TP ten s CT HD 12363 29900 Vertikal a TV si naladi tento TP po doplneni parametru TP a proladeni a doplni chybejici TP sama při hledani. CT HD se ti ulozi jako první v seznamu.

HYPER

Ahoj,
programy si stáhni na USB flash disk a pak edituj na PC v programu ChanSort (vymažeš těch prvních padesát čísel) pak uložíš zpět na USB flash disk a stáhneš do TV. Pěkně si to i můžeš v tom programu poskládat.

lipinak
Registrace: 9/2008

kup si

přijímač tyhle hračky implantované moc neumí,jak u které TV

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Samsung má krásny obraz, ale neuveriteľne komplikované DVB-S2 ladenie a triedenie. Ja už som stratil trpezlivosť a kúpil STB ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

Nechápu, co Ti na tom připadá komplikované. Podle mĕ je ladĕní a třídění naopak jednoduché a přehledné. A když to řekne antitalent jako já, tak to složité ani být nemůže... :)

rs505
Registrace: 11/2009

A ještě existují programy na PC,kde to je brnkacka

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Buď budeš otrokem poskytovatele a necháš si diktovat řazení jednotlivých stanic nebo si to přeskupíš dle svého do favourites. A nebo u Skylinku vypneš FS.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Dzordzo+rs205

Pánové on není Samsung,jako Samsung. Takže pravdu můžete mít oba. Mohl bych vyprávět... Stejně tak není LG, jako LG. Tam jsou v editaci taky dost velké rozdíly. Nechápu, proč se výrobci nedrží jedné linie.... :zombie:

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

@palermo67

Asi máš pravdu. Dva předchozí Samsungy jsem mĕl propojené s Technisatem v pohodĕ a ten současný (loňský model) má to ladĕní a třídění skutečně vymakané.
P.S. Co si koupíš za ty tři stovky, cos mi ukradl z nicku?
:)))

rs505
Registrace: 11/2009

Ty krááááso. Ani jsem si nevšiml....Asi se za to půjdu zítra po práci ožrat. :laughing: :laughing:

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra