![]() |
|
Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Mám tuto televizi Samsung UE55J6272 nově koupenou, ale nejdou mi vůbec seřadit kanály jak bych chtěl...Nejdříve jsem to zkoušel na TV přes upravit kanál, ale svítí mi pouze zámek a možnosti - ovšem "Změnit číslo" je světlé a nefukční (nechápu proč). Pak jsem to zkoušel na PC přes USB disk - dám přenos seznamu kanálů - export do zařízení USB - stáhl jsem si program pro seřazení kanálů - ale když v něm dám Open File, tak mi to nenajde žádný soubor s koncovkou .scm. Přitom jsem to exportoval, rozbalil, je tam několik souborů po rozbalení, ale žádný s touto koncovkou. Takže nevím co dělám špatně a jak to mám udělat...Díky za případnou radu. |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@teslatonRadíš celkem dobře,ale ani Já ani Ty nevíme jaký má na parabole konvertor-? ale může mít i monoblok,když píše,že naladil cca přes 1000 programů německých, holanských a v podstatě na nic. |
sat amatér
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Ten e-Manual jsem už objevil,na dálk. ovládání má i přímé tlačítko. Ale ohledně toho ladění a řazení kanálů jsem tam na první pohled nic neobjevil. Ale opravdu druhý den po koupi není tolik času... |
Donic
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Osobně se domnívám, že mám na parabole monoblok - tj. na obě Astry 19,2 i 23,5. Dělal mi to na střeše známý s rozvody do několika místností. |
Donic
![]() |
|
@DonicPokud nedáš na Tv tovární nastavení a nenaladíš dle popisu tak se dál neposuneš přeji hodně štestí...klidně to nech na zítra,snad to bez těch reklam co neustále opakují chvíli vydržíš. |
sat amatér
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Myslíš dle popisu: Menu - Vysílání - Anténa - Satelit - Nastavení kanálů - Ruční ladění? |
Donic
![]() |
|
@DonicMenu - Podpora - e-Manual - Sledování televize - Používání nastavení kanálů - Nastavení satelitního systémuJe to hračka. ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@Donicdát tovární nastavení,po kterém si budeš muset vše doladit znovu dle svých představ.Při ladění programů pak můžeš použít automatické,ale nesmíš zvolil volbu Skylink Tam jak Ti to ukáže Astru 19,2 tak musíš nějak tlačítky ovladače přehodit na Astru 23,5 a pokud máš konvertor monoblok musíš nastavit správně DiSEqC....úplně přesný popis Ti může poslat je ten kdo má doma úplně stejný typ Tv jako Ty a Já tuto tv doma nemám,ale stejný problém jsem již několikrát vyřešil - naladil. |
sat amatér
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Tovární nastavení by snad ani nemusel dávat, protože při novém automatickém ladění -ne jako Skylink-,se vše přemaže. Bývá to tak.0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 008 |
![]() |
|
@palermo67Samozřejmě, tovární nastavení je blbost, konečně i ten seznam Skylinku se může nĕkdy hodit, chceme-li se juknout na málo používanou stanici bez nutnosti ladění. |
rs505
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Proto delnicka trida nedavala zadne automaticke ladeni do televizoru vsechno byli rucne a fungovalo....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereJo, vládnout dĕlnická třída, tak máme satelit po drátě...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@DonicTak nevím jestli jsi to již správně naladil,nebo jsi dnes vyrazil na pivo - dík za info. |
sat amatér
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Tovarni nastaveni netreba, staci prepnout antenu ze Skylink na Satelit a naladit tam znovu. Oboji ma samostatny seznam. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Seřazení kanálů u Samsung UE55J6272Tak hotovo! Tovární nastavení jsem nedával, pouze jsem přepnul anténu ze Skylink na satelit. A v tom satelitu jsem ručně ladil kanály podle frekvence. A co jsem nepotřeboval - vymazal jsem. Bohužel času bylo málo a dostal jsem se k tomu až teď o svátku. Bylo to trošku pracnější, ale nakonec se to povedlo. Díky za rady |
Donic
![]() |
|
@DonicTo je dobře, žes nám dal vĕdĕt, jak to dopadlo. Ještě si zkontroluj, máš-li správně nastavený zvuk - kvůli slovenským programům.Menu - Vysílání - Možnosti zvuku - Jazyk zvuku - Čeština - Primární jazyk - Čeština - Sekundární jazyk - Slovenština Ať to šlape! |
rs505
![]() |
|
@Donic - jaká spokojenost s TV?Vzhledem k tomu, že již jsi vyřešil svůj primární problém, tak si dovoluji využít toto téma, abych se tě zeptal, jak jsi s TV spokojen. Mám v plánu tuto TV pořídit, hlavně mě zajímá prezentace rychlých sportovních scén. Je to v pořádku, když má 100Hz panel?Ještě jsem si všiml, že tento typ se z eshopů pomalu ztrácí. Zřejmě bude nahrazován typem UE55J6282... .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |