, sekce: Skylink |
|
Zákaznická zóna skylinkZdravím. Nějak se nemohu přihlásit do zákaznické zóny. Údaje heslo ok, ale nejedou stránky a zobrazí se Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Máte taktéž tento problém, nebo je něco špatně u mě? Děkuji |
Dave61
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 16 |
|
|
@Dave61Tenhle problém nemám.Je mi dnes zima.Také zdravím. |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkNejaky vypadok sluzby.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkU mě jde ale pravda trvá to vše strašně dlouho. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkNejde! Uz druhy den vzdy vecer.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 469 |
|
|
@Dave61u mám stejný problém,zřejmě server nestíhá v souvislostí těch jejich problémům a změn, už několik dnů Mi např. nejde obraz u čt24HD-jen zvuk, čt2HD mi nejde vúbec atd. podotýkám že mám přijímač ready, ale chyba je na jejich straně (volal jsem tam). hlavně je třeba platit...... |
jirda666
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkPoslední dobou je nějaké nespolehlivé vše. Před chvilkou se mě při sledování TV Nova zobrazilo u všech kanálů hláška -neznámá služda-. čt24 jelo. Pomohlo proladění přes Mód Fast scan. Já si nějak poradím, ale třeba můj otec je z toho na prášky. |
Dave61
|
|
@Dave61Zdravím nejde mi nic kromě nekodovaných programů,refresh nefunguje,customer zona na web stránkách také ne,předplatné zaplacené asi u soudruhů v M7 opět nějaká chybaDM800HD
|
jindradiv
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkTak to je přesný Našim jsem to pořídil taky aby měli klid- a i já a zatím je to bída. |
jirda666
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkTak už mě to jede normálně. Konečne jsem si nastavil co jsem potřeboval. |
Dave61
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkKed to tu čitam ten nemože hd preladit tomu nejde to tomu ono ten ma take vypadky ten take.ja mam potom aky skylink že nemam žiadne problemy vypadky??? |
RATT
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 306 |
|
|
@jirda666Co máš za přijímač? Mému kamarádovi se Skylink ready přijímačem Zirkon Happybox One to nefunguje úplně stejně. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
|
|
Zákaznická zóna skylinku mě až na sem tam kostkování na 4 satech OK a to mi jedou 2 na taliři 46cm techsatu,což sám nechápu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinkDo zákaznické zóny se leze přes číslo karty! Teprve do Správy ůčtu a karet přes heslo! A všechno jde zcela bez problémů! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
Dula11Zkus na tom Zirconu udelat tovarni nastaveni, mohlo by to pomoct :) |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
|
|
@Tondachlen v zone je možnosť prihlásiť sa aj cez email a heslo, i ked to nejde, to bolo jednoduchšie ako zisťovať číslo karty i ked pri dalšom prihlásení stačí zadať prvú číslicu, pokiaľ nevymažeš prehliadač |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
@Dula11jojo zirkon... |
jirda666
|
|
RE: Zákaznická zóna skylinktak tomu zirkonu opravdu pomohlo tovární nastavení a znovu naladit. |
jirda666
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|