| 07.10.2007, 20:47.54 | |
Diablo vs. přijímačeExistují nějaké stránky se seznamem přijímačů, se kterými tento modul bezproblémově spolupracuje? |
![]() dkdkdk |
| 07.10.2007, 20:58.17 | |
Diablo vs přijímačeVím, a to 100%,že modul Diablo se neotevře v technisatu,na tuto otázku mi neodpověděli ani technici z OMKA,jinak jsem neměl žádné problémy u MASCOMA 1110 CR-CI a ostatních verzí,tohoto typu přístroje,PREMIUMX. všech typů,OPENBOXU všech typů/kolega o 4 patra dole taky používá Diablo a nahrává softy u mě,a má OPENBOX 820,já mám PREMIUMX a vše šlape v pohodě.Myslím si,kde je slot funkční u přístroje kromě technisatu,Diablo šlape OK.To jsou moje zkušenosti,možná má někdo jiné. |
![]() hery |
| 07.10.2007, 21:14.29 | |
RE: Diablo vs. přijímačeDobrá informace, díky hery. |
![]() knawi |
| 07.10.2007, 22:41.01 | |
Pro knawiMě neděkuj za informace,bylo mi zduvodněno,že Němci u technisatu to mají zablokováno pro systém CONAX,ale Diablo podporuje kodování systému CoNAX,/podporuje vlastně všechny systemy kodování/proto jsem se v OMKU na to ptal,né jenom jednou,podruhé mi už neodpověděli,ani v žádné prodejně přístrojů technisat,které berou přístroje z OMKA,chodil jsem s modulem v kapse a kamarádům než koupili přístroj jsem řekl ano,nebo ne,/vyzkoušeno přímo v prodejně/Poděkuj misutovi to je odborník přes diablo,ten mě vždy na vše připravil,i na to,že když jdu přístroj kupovat i bez/EMu a ručního vkládání klíčů/jako např MASCOM 1110 Cr-CI ,abych uspěl ve slotu přístroje,že diablo funguje na 100%,to je jeho práce a jeho školení,které jsem dostal. |
![]() hery |
| 08.10.2007, 07:22.26 | |
@heryDobrý ráno, popisuješ zajímavou a jak je patrný, potřebnou praxi. Vím na koho se obrátit až to bude relevantní a taky proto děkuju. |
![]() knawi |