Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Kodi na Samsung tv

Ma niekto prosim vas stimto programom na Samsung tv nemyslim na androidoch ale na klasickych OS Tizen. Uz sa to niekomu podarilo rozbehnut? Navodov na nete som nasiel dost no vzdy to chcelo 2 usb a bootovat tam nejaky soft cez pc. Nema niekto overeny navod ako sa to da spravit? Dakujem za akekolvek info.

tondo6
Registrace: 6/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kodi na Samsung tv

Kupit si za par susnov malu skatulku napr. MXQ pro 4K, wetek proste nieco s podporou openelec alebo librelec ;)

noha
Registrace: 1/2006

a to slubavali aj EMBY... Chcelo by to normalne ofiko a nie nejaku partizancinu....

uroboro
Registrace: 2/2013

A jsme zase u krabiček. Takže hloupý monitor s krabičkou dualboot Android 5.1+Kodi(Openelec) za 1400Kč, umí víc než slavný Tizen?

konas
Registrace: 12/2014

No ak chceš používat Tizen,tak na to potrebuješ tv vyrobení po roku 2015.

roock
Registrace: 7/2009

nie je lepsie riesenie uz kupit chromecast a do toho hodit kodi?

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

Mám taky novou TV a Tizen hrozný...dal jsem tam Rpi a luxus ... Mám TV jen jako zobrazovač s DM....

otava5
Registrace: 5/2006

Spíš mám problém s HDMI-CEC že se někdy přepne a někdy ne ale snad to vyřeší nové fw....

otava5
Registrace: 5/2006

Dakujem ludia nasiel som doma nejakú tu hracku android naistaloval som kodi a ide to paradne kedze na tu telku som neprišiel ako na to ale takto to funguje slusne R^

tondo6
Registrace: 6/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra