Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Astra 23.5 E

Frekvence 11777Mhz,V,27500kS/s Astra UHD Demo od včera sleduji střídají se tam různé DE programy a obraz opravdu nádhera a zvuk úplně jinde jak na normálních HD nevím v jakém formátu zvuk je tak kvalitní.Snad také něco do budoucna nabídne Skylink, když je na trhu dnes samé 4K a Oled

jan7070
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

ultra hd astra 3b

to už je tam delší dobu,ale obraz je opravdu nádherný,datový tok kolem 20mbit/s a videokodek hevc R^

chl32
Registrace: 12/2014

RE: Astra 23.5 E

V pondělí to byl týden, co mi byla doručena TV Panasonic 58DX780E. Při automatickém ladění A19.2 + A23.5 byly nalezené i další UHD programy, samozřejmě DEMO. Např Fashion 4K, Canal+ UHD, Astra demo celkem 3x, nějaký Pearl 4K. Vše sice jen DEMO, ale pokoukání parádní.
Jo, a pak také ještě Insight UHD.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jak tak sleduji jak lidé brečí kolik mají zaplatit za servisní poplatek tak potom, jak by byli ochotni zaplatit za UHD TV.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

RE:joscer

Také právě koukám na Panasonic TX55EX613E s tunerem DVB S a automatické ladění19.2 +23.5 už to tam mám všechno i když jen demo, ale budoucnost na 19,2 určitě něco přinese. Jinak přes Yutube videa ve 4K super, ale internet musí být dostatečně rychlý jsou tam videa o přírodě i přes hodinu dlouhé jako relax. Díky hodně zdaru R^

jan7070

RE:satmana

Je to přece věc názoru, financí a času. Už sleduji STA vysílání od samého počátku i CZ Multichoice, které záhy skončilo ,tak mi tu radost nech ať se máme na co těšit

jan7070

Pánové, vítejte v klubu 4K.
Zkuste se podívat na test HFR na astře 19,2. Je to program se 100Hz frekvencí. Mě to nejde moc dobře. Při rychlejším pohybu kamery se obraz úplně slije. Jak to vypadá na jiných přijímačích?

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Tak tak obrazově i zvukově je to nádhera - zvuk na Astra UHD Demo je normální MPEG s prûměrným bitrate 192kbit/s, na SES UHD Demo je zvuk v AAC s průměrným bitrate 192kbit/s! Těch UHD programů je celá řada, mezi nejlepší patří TRT 4k na 42E se zvukem Dolby D EX 5.1 (občas vysílají i live fotbalové zápasy Ligy mistrů) a UHD1 by ASTRA na 19,2E (Německé HD+) - ale ta je večer v kódu...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

@jan7070

Má někde Panasonic možnost vidět, jaký je datový tok? Já jsem to u svého nenašel. V Menu je volba pro vlastnosti kanálu, ale bitrate tam není. Jsou tam teploměry, chybovost, parametry TP a to je vše. Ne, že bych byl na tété informaci nějak závislý a pořád ji kontroloval, ale prostě mě to jen zajímá.

joscer

@joscer

Bohužel ani tento zcela nový model to nemá jediné kam se dostaneš v menu je stav signálu DVB-S,počet chybných bitů satelit frekvence. Toto umožňují asi jen samostatné sat.příjmače, ale hlavně že dokáže televize toto rozlišení dekódovat

jan7070

@joscer

blahopreji ke kvalitni tv.take o tomto modelu uvazuji.
jaka je spokojenost ?

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Jsem velice spokojen. Ale mám ji zatím jen 10 dní, tak je otázka, zda jsem vyzkoušel už vše. Jsem zhýčkaný ze satu Technisat a tak mě příjemně překvapil sat tuner v tomto TV. 4 oblíbené skupiny, velice dobré EPG.
Skoro se mi chce napsat, že to není jen televize. Po připojení k internetu samozřejmě další možnosti. Ale nezkoušel jsem jiné značky, tak mé hodnocení může být považováno subjektivní.

joscer

Tak to bude skutočná paráda pozerať na takých obrovských obrazovkách tie Skylink SD-mazanice a "údajne" HD-kanály s mizerným datovým tokom.

:))) :laughing:

Cage
Registrace: 11/2012

@Cage

Tak já si koupil takovou TV, abych měl hlavně potěšení z programů, které jsou v HD, a které prostě na takové velké TV vypadají dobře. A věř, že celkem dobře vypadají i ty HD od Skylinku (neříkám, že všechny). Kdo neviděl, neměl by vyjadřovat.
To jsem si měl koupit malou TV jen proto, abych netrpěl při velmi občasném sledování SD kanálů?

joscer

@joscer

Je to opravdu úplně jiný zážitek.Vlastnil jsem plazmu Panasonic uhlopříčka 42 a šlapala a šlape již 8 let proto znova model Panasonic 2017 již 55 a je to opravdu krásná podívaná i na Skylink např.HBO neno NGC HD atd. je to prostě pro radost ať ti dobře slouží tvá 58 R^

jan7070

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra