![]() |
|
Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIZdravim, viete mi poradit. Mam Samsung TV a satelitny prijimac AMIKO 8250+. V nepravidelnych intervaloch vypadava HDMI spojenie na cca 10-30 sekund. Naraz cierna obrazovka a HDMI vypadne, potom sa to vrati do normalu. Neviem ci je problem kábel HDMI,televizor alebo Amiko? Co mam podla Vas vymenit Samsung srot alebo Amiko srot ? Dakujem za rady. |
EMP
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
@EMPNajskôr hádam HDMI kábel.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIZkus jiný vstup HDMI na TV. Nedoporučuje se používat, pro běžné připojení, HDMI1. Jestli chceš vědět proč, zade si do Goo...e: "Není HDMI jako HDMI". |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIMne odišiel komplet panel v TV- HDMI. oprava 180 euroServisák mi povedal že to odchádza na TV dosť často.. Rozdiel je v tom že mne to nijako neblblo, len to zhaslo a bola tma.. Skús vymeniť HDMI kábel prípadne zapojiť do iného vstupu v TV ako písal Konas..Ak to nepomôže tak asi budeš mať to isté ako ja. Neviem aký máš TV, možno oprava by ťa stále menej nakoľko ja mám 60 palcový TV. |
strefko
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIČao.Já měl kdysi u Amika podobný problém.Bylo to v tom,že A/V nastavení jsem měl v nějakém tom režimu zobrazení nastaveno 1080p_50 a po nastavení 1080i_50 to přestalo |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIUmřela ti patrně v Sámšuntu deska (typická závada), když to nebudeš moc trápit, dá se ještě opravit - cca 2000 - 3000 Kč. |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
@EMPNaprosto shodný jev jsem měl. Dělal to čínský HDMI kabel. Po výměně za značkový vysokorychlostní HDMI kabel vše v pohodě.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMIMám túto istú zostavu a kábel mám vo stupe HDMI2. Nezabudni épri laborovaní vyťahovania kábla HDMI vypnúť zo siete TV aj Amiko. Inak odpáliš vstupy. |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
![]() |