Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMI

Zdravim, viete mi poradit. Mam Samsung TV a satelitny prijimac AMIKO 8250+. V nepravidelnych intervaloch vypadava HDMI spojenie na cca 10-30 sekund. Naraz cierna obrazovka a HDMI vypadne, potom sa to vrati do normalu. Neviem ci je problem kábel HDMI,televizor alebo Amiko? Co mam podla Vas vymenit Samsung srot alebo Amiko srot ? Dakujem za rady.

EMP
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@EMP

Najskôr hádam HDMI kábel.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Samsung TV a AMIKO 8250+ cez HDMI

Zkus jiný vstup HDMI na TV. Nedoporučuje se používat, pro běžné připojení, HDMI1. Jestli chceš vědět proč, zade si do Goo...e: "Není HDMI jako HDMI".

konas
Registrace: 12/2014

Mne odišiel komplet panel v TV- HDMI. oprava 180 euro
Servisák mi povedal že to odchádza na TV dosť často..
Rozdiel je v tom že mne to nijako neblblo, len to zhaslo a bola tma.. Skús vymeniť HDMI kábel prípadne zapojiť do iného vstupu v TV ako písal Konas..Ak to nepomôže tak asi budeš mať to isté ako ja. Neviem aký máš TV, možno oprava by ťa stále menej nakoľko ja mám 60 palcový TV.

strefko
Registrace: 2/2007

Čao.Já měl kdysi u Amika podobný problém.Bylo to v tom,že A/V nastavení jsem měl v nějakém tom režimu zobrazení nastaveno 1080p_50 a po nastavení 1080i_50 to přestalo

pichac
Registrace: 11/2007

Umřela ti patrně v Sámšuntu deska (typická závada), když to nebudeš moc trápit, dá se ještě opravit - cca 2000 - 3000 Kč.

zolik645
Registrace: 7/2009

@EMP

Naprosto shodný jev jsem měl. Dělal to čínský HDMI kabel. Po výměně za značkový vysokorychlostní HDMI kabel vše v pohodě.

ja987
Registrace: 1/2016

Mám túto istú zostavu a kábel mám vo stupe HDMI2. Nezabudni épri laborovaní vyťahovania kábla HDMI vypnúť zo siete TV aj Amiko. Inak odpáliš vstupy.

vw1vw
Registrace: 1/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra