![]() |
|
Lenny dnes večer live na Rai 1Pokud chcete držet palce české zpěvačce Lenny která v Itálii bourá hitparády a je to první česká zpěvačka/zpěvák která dobila Itálii tak se na ní můžete mrknout za chvíli live na Rai 1 v Wind Music Award.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@kristian1Nesouhlasím vůbec s ničím co jsi napsal. A Itálii bohužel neznáš. Ale i tak dík za názor.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckJá mám tedy Itálii rád, ale přece jsem si odtamtud odvezl negativní vzpomínku, která mi pokazila celý pobyt v této jinak krásné zemi. Totiž v Pise jsme vidĕli vĕžák, postavený tak křivĕ, že to způsobovalo srocení lidí. Mezi nimi bylo mnoho cizinců, kteří si to fušerství fotografovali a filmovali. To bude mít Itálie ve svĕtĕ pĕknou vizitku! Když se rozhlížím po našich krásných sídlištích a vidím vĕžáky jako podle pravítka, tak si říkám, že se od nás musíte ještě hodnĕ učit! |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Tak to máš pravdu, ta věž se skutečně nepovedla. A když si představíš, že na ni spolupracoval slavný Galileo Galilei, tak to je síla. Blbeček prostě.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTaky ho za to OPBH Pisa chtĕlo nechat upálit... |
rs505
![]() |
|
@rs505A měli to udělat! Taková ostuda. I když v Brně je taky šikmá věžička na staré radnici. Podle pověsti to udělal dělník, který nedostal zaplaceno a schválně pokřivil tu věžičku. A tak zůstala dodnes.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNenech se otrávit.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
@pf09Tobĕ se to řekne, nenech se otrávit! To je velmi tĕžké v zemi Borgiů a Kateřiny Medicejské... |
rs505
![]() |
|
@rs505Se aspoň zasměju![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |