12.10.2007, 13:00.09 | |
Pro redakci.Vážení . Pročítal jsem si příspěvky od uživatele "claire" a nikde jsem nenašel nějaké vulgární výrazy. Naopak si myslím, že přes cílené útoky jiných uživatelů se zachoval velice slušně. Nevím, proč se ocitl na black-listu. Ptám se také proto, abych se vyvaroval chyb a nedostal se na černou listinu i já ! |
![]() Rudolf |
12.10.2007, 13:59.39 | |
Právě porušuješ pravidla RudolfNová pravidla pro vkládání textů ve Fóru a Komentářích.Jakékoliv připomínky k Fóru či samotnému webu posílejte na kontakty uvedené na stránce =Pošta= a nevkládejte je do Fóra či Komentářů. S adminy fóra se nediskutuje a respektujte jejich rozhodnutí. |
![]() pierrepetr |
12.10.2007, 14:02.57 | |
@RudolfJaivan (Claire) porušil pravidla už tím, že se znovu zaregistroval i přesto, že byl vyhoštěn. |
![]() redakce |
12.10.2007, 14:20.09 | |
RE: Pro redakci.Děkuji za odpověď. Pierrepetr má pravdu. Omlovám se. |
![]() Rudolf |
12.10.2007, 14:51.56 | |
Pro všechny, co si neumí naštelovat parabolu.....SC: Velmi častý dotaz: Proč je transponder 11992 H na Astře 1D o tolik slabší, jak CS Link na 12525 V na Astře 3A? Jeho naladění dělá na menších parabolách velký problém, jak začne pršet, tak vypadává jako první. Musí se pro nejlepší signál pootočit konvertor, není Astra 1D nějaká špatná, neinklinuje?MJ: Neřekl bych, že je =o tolik slabší=, je však více ovlivnitelný signálem ze sousedního satelitu, a to zejména v případech použití nedostatečně =ostré= nebo nepřesně nasměrované antény. Řešením je použít alespoň průměrně kvalitní satelitní anténu a tu při instalaci pečlivě nasměrovat pro dosažení co nejvyšší kvality signálu z transpondéru 11992 MHz. Jinak na toto téma byl před časem publikován slušně zpracovaný článek na serveru parabola.cz ---- SC: Odkud se bere Nova do satelitu? Zdá se mi subjektivně na stejnou LCD televizi horší jak v DVB-T ze Žižkovské věže. MJ: Signál programu Nova přebíráme přímo ze studia digitální trasou, kvalitnější neexistuje. ing.Martin Janků je absolventem ČVUT, věk 41 let (vzdělání tazatele se nepodařilo zjistit) |
![]() mirasat |
13.10.2007, 21:10.39 | |
RE: Pro redakci.Je možné mít vlastní názor?Tedy myslím samozřejmě v případě, že ho sem nenapíšu. Děkuji za odpověď soudruhu redakce a zdravím i soudruha cenzora, i když je to možná jeden a ten samý. Diskutovat jistě vůbec nechci, protože je to zakázané, stejně jako byl zakázaný Orwell nebo Kundera, já jsem zvyklý. Jenom bych potřeboval vědět, jestli smím myslet, aniž bych porušil pravidla. Neboť si cosi myslím. |
![]() Antonín |