Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.10.2007, 12:33.39

Dioblo problem?

Zdravim zrovna jsem si poridil modul diablo a resim jeden problem. Mam pristroj Homecast CR200, ktery ma ctecku pro cryptoworks kde mam oficialni kartu cslink. a volnou sdirku pro moduly. Mel jsem tam Dragona a vse bylo v pohode, ale kdyz tam dam diabla. Oficialni karta od cslink mi nechce nic rozkodovat a na celym cslink baliku je tma. Nevite nekdo cim to muze byt? diky
uživatel
minfox
13.10.2007, 13:36.50

@minfox

No ja som mal približne podobný problém s diablom, ja som používal TT kartu v malej čitačke a vo velkej skylink. A s problémami to pracovalo mrzlo a tak. Ale keď som upravil key.bin v programe fausto 1.11 a odstranil providerov CSlinku a skylinku tak od vtedy to slape v poriadku.Ináč do sat-upload.net v sekcií diablo cam som nahral slovenčinu a češtinu pre diablo cam. Vyskúšajte zatiaľ boli všetci spokojný.
A ako odobrať providera:
Otvoríš súbor key.bin vo fastovi, načitati zoznam kodovacích systemov roztvoríš ponuku pod cryptoworks a uvidíš tam zoznam všetkých providerov.klikneš na CSlink ľavým tlačítko zvýrazní sa nápis cslink a potom pravým tlačítkom a v otvorenom menu vyberieš odobrať providera a takto postupuješ so skylink. Ale myslim že cs linky sú tam dva. Potom dáš súbor uložiť. Ak nemáš češtinu do fausta tak ju najdeš tiež na sat-upload.net súbor csetina.sil.
To je všetko
uživatel
silvercord
13.10.2007, 14:19.57

RE: Dioblo problem?

Jo to Diablo dělá rád v některých přijímačích blokuje interní CW čtečku dělá to i u Humaxu CRCI 5500+ Tvoje řešení je jednoduchá TT kartu strč do Diabla a vše bude OK pokud Ti v Diablu bude zlobit vymaž klíče z KEY bin jak píše silvercord
uživatel
Tomáš
13.10.2007, 15:33.41

Diablo problém?

Jestli chceš mít uplný klid udělej to co říká silvercord,Karta T+T strčená v sice jde/když pustíš přístroj v diablu naběhne,ale když přepneš,třeba na POLSAT a vrátiš se zpátky na český program,tak zase tma,musíš znovu vypnout a zapnout přístroj aby se to znovu chytlo. to je moje zkušenost.Proto ještě jednou silvercord OK rada.
uživatel
hery
13.10.2007, 15:36.48

oprava

karta T+T strčená v diablu sice jde...... pardon
uživatel
hery