![]() |
|
VU+ZERO 4k - aplikace DO v chytrém telefonuMám dotaz: snažil jsem se najít aplikaci,která umožní ovládat (částečně) reciver VU+ Zero 4k.Co jsem našel na Google play, nic z toho nefunguje.Vždy se zasekne,ani jedna apka není fukční a to ani částečně.Poradil by někdo jak na to? A přes co se vlastně ta aplikace v mobilu spojí s reciverem? Přes infra připojené k reciveru? Nebo jak?Díky za info |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
@Carlo62Aplikacia v mobile sa Ti pripoji k prijimacu cez WiFi siet. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
@Gustohtomu se mi nechce věřit. Že by šel signáltlefon přes wifi- do routeru,- odtud po kabelu do přístroje? Nesmysl, promiň. Finta je asi v tom,že musí být tlf vybaven infraportem a reciver taky.A kdo nemá tlf s infraportem, má smůlu. |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
RE: VU+ZERO 4k - aplikace DO v chytrém telefon...A proč by to měl být nesmysl? Já takhle ovládám přes aplikaci v telefonu televizi a taky to jede přes wifi. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
@Carlo62Ano.Signal ide cez Wifi z mobilu do routera a odtial po kabli do VU+.Tej apke v mobile musis zadat IP adresu VU+. Tu je aj take kratke video... https://www.youtube.com/watch?v=YQ5_3lC7tug Tak isto som ovladal moj TV z mobilu. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: VU+ZERO 4k - aplikace DO v chytrém telefon...Pouze TIP... Pro Android se apka jmenuje"Vu+ PlayerHD" |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
no neviembol tu niekde nazor, ze Vu+ PlayerHD je napojene na nejaky server, ktory sa pripaja cez tu appku... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: VU+ZERO 4k - aplikace DO v chytrém telefon...Pouze TIP - dělá si z Vás všech prd.....Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ZERO 4k - aplikace DO v chytrém telefon...Používám VU+ Tools na kompletní zprávu stb. Lze i pomocí VPN mimo dosah lokální wifi. Jinak mám v telefonu i app MiRemote, kterou řídím skoro veškerou techniku v obýváku přes vestavěný IR Blaster.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@tukanNemám potřebu dělat si z někoho prd.... (možná to takto mají jiní a pak podle sebe soudí jiné...) Používám apku "Vu+ PlayerHD" v mobilu a napojuji se přes veřejnou IP do VU+ SOLO SE (pouze TIP jsem uvedl jen proto, neboť netuším zda totéž bude funkční i na dotazovaném přijímači) Přes tuto apku lze programy sledovat vzdáleně, ovládat PVR aj. |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
hokejkaTo nebylo na Tebe, to bylo na zakladatele vlákna z důvodu absolutní nevědomosti základů...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |