![]() |
|
gosat gs 7070 pvriDobrý den.Jelikož mě integrovaný sat.v mé LGtv značně nas..l,rozhodl jsem se k nákupu externího Stb.Po delším hledání jsem vyselektoval Gosat gs 7070 pvri,jenže jsem na něj nikde nenašel recenzi,proto se obracím na vás zda má někdo zkušenost s tímto přístrojem.Děkuji za odpovědi. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: gosat gs 7070 pvriZ diskusií je patrné, žeby sa "gosat" mal premenovať na "gotoservis". Ešte ma zaujalo: citujem "Nechceš-li se nudou kousat, kup si gosat, budeš běhat po servisech a tak máš o zábavu postaráno." |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
@Richard21Jakou jinou značku by jsi doporučil aby to mělo podobné parametry(podpora skylink,HBBTV,internet). |
kulhos
![]() |
|
@kulhosasi si špatně hledal.Tady máš recenzi přímo z Paraboly.Tak čti a rozhodni se sám...https://www.parabola.cz/clanky/6183/gosat-gs-7070pvri-prvni-dvoutunerovy-prijimac-skylink-ready-s-podporou-hbbtv-a-hevc/ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@jamess96Tento článek jsem samozřejmě našel a četl ale chci znát zkušenosti uživatelů.Nyní jsem ještě narazil na VU+SOLO Se v2.Co by jsi radil? |
kulhos
![]() |
|
RE: gosat gs 7070 pvriGS 7070 je pomalý v přepínání programů což je opruz, ze Skylink ready bych sáhl raději po GoSATu GS7060HDi, je to asi nejlepší volba z ready přijímačů, nemá sice HBBTV ale HBB bych vyřešil spíš pomocí televize (ke zprovoznění HBBTV na TV nemusím mít dekod. kartu, stačí tam dostat signál daného programu) výběr přijímačů s HBBTV je omezený a funkčnost HBBTV v nich je všelijaká |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: gosat gs 7070 pvriProzrad nám priority, jen tak příkladem - nahrávání, dvoutuner, UHD, obraz, linux nelinux, nebo ? Vu+ je linux, pokud se ho nebojíš, solo není špatné, to už ale můžeš hned dreama dm525, tam máš oe 2.5 s lepší obrazovou kvalitou na věčších plackách, no a hned jsme někde jinde a cenově ani tak moc ne, takže co?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@kulhosok.nick Tukan ti to myslím dobře nastínil ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@tukanMám 3D LGtv ůhlopříčky 120 cm a rád bych sat.přijímač který podporuje skylink,dvoutunerové nahrávání, slušně fungující epg, Hbbtv a internet. Terestriál zde nechytám,pouze sat.S Linuxem nemám žádné zkušenosti a netrvám na něm. |
kulhos
![]() |
|
@lanceTo je samozřejmě nesmysl. Pokud chce tazatel Hbb.tv přes satelit a nemá sat tuner v TV, musí mít tuto funkci přímo satelitní přijímač! Hbb.tv u televizoru je mu v tom případě k ničemu. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@Martin79Jestli sis nevšiml, tak tazatel má sat tuner v TV, takže co je nesmysl ??? |
lance
![]() |
|
@lanceChtěl bych se tv. sat. tuneru uplně vyhnout.Teoreticky bude TV fungovat jako monitor. |
kulhos
![]() |
|
@lanceTelevizor může mít sat tuner, ale ve chvíli kdy bude dostávat signál z externího satu, nebude u ní Hbb.tv fungovat... Nestačí tedy jen zajistit signál daného programu, jak tvrdíš ty. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: gosat gs 7070 pvriNení signál jako obraz..Lance má pravdu. Nicméně řešení stejně na dvě věci..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Martin79Signálem daného programu pro TV je samozřejmě myšlen sat. signál pro sat. tuner v TV a ne obrazový výstup z STB přes HDMI![]() |
lance
![]() |
|
@kulhos1.Před nákupem si ho nech přezkoušet, neboť u 7070 dvoutuneru, zlobí TP ČT na každém druhém SAT.Kvalita bývá na tomto modelu zobrazena na jeho teploměru kolem 60% a dochází k rozpadu obrazu!2.Kde se nacházíš, že nemáš žádný signál na terestriál? Takových míst v ČR zas tolik není?! Navíc praxe začíná ukazovat, že kde nechodil DVB-T signál, tak v DVB-T2 je většinou signál dostupnější. 3.Proč je Hbb TV pro tebe tak důležité-co ti podstatného přináší, kromě více reklam ![]() 4.Souhlasím s lance, že je nyní lepší 7060, dokud nedají 7070 dopořádku! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@Tomik535na dvě věci? já používám jen STB bez HBB a HBBTV (archiv ČT) si pouštím na televizi... |
lance
![]() |
|
RE: gosat gs 7070 pvriNo a to je přesně na ty dvě věci..Tož ale i sebemrskačství někoho baví. A nejspíše to nebude příjemnější než přepínát tuner/vstup/DO. Ale když nejde o rakovinu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Nový nápadPokud nebudu řešit Hbb(to vyřeším jinak)nemá někdo zkušenosti se Stb Formuler S turbo? |
kulhos
![]() |
|
![]() |