Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

gosat gs 7070 pvri

Dobrý den.Jelikož mě integrovaný sat.v mé LGtv značně nas..l,rozhodl jsem se k nákupu externího Stb.Po delším hledání jsem vyselektoval Gosat gs 7070 pvri,jenže jsem na něj nikde nenašel recenzi,proto se obracím na vás zda má někdo zkušenost s tímto přístrojem.Děkuji za odpovědi.

kulhos
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: gosat gs 7070 pvri

Z diskusií je patrné, žeby sa "gosat" mal premenovať na "gotoservis". Ešte ma zaujalo: citujem "Nechceš-li se nudou kousat, kup si gosat, budeš běhat po servisech a tak máš o zábavu postaráno."

Richard21
Registrace: 9/2009

@Richard21

Jakou jinou značku by jsi doporučil aby to mělo podobné parametry(podpora skylink,HBBTV,internet).

kulhos

@kulhos

asi si špatně hledal.Tady máš recenzi přímo z Paraboly.Tak čti a rozhodni se sám...
https://www.parabola.cz/clanky/6183/gosat-gs-7070pvri-prvni-dvoutunerovy-prijimac-skylink-ready-s-podporou-hbbtv-a-hevc/

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Tento článek jsem samozřejmě našel a četl ale chci znát zkušenosti uživatelů.Nyní jsem ještě narazil na VU+SOLO Se v2.Co by jsi radil?

kulhos

GS 7070 je pomalý v přepínání programů což je opruz, ze Skylink ready bych sáhl raději po GoSATu GS7060HDi, je to asi nejlepší volba z ready přijímačů, nemá sice HBBTV ale HBB bych vyřešil spíš pomocí televize (ke zprovoznění HBBTV na TV nemusím mít dekod. kartu, stačí tam dostat signál daného programu) výběr přijímačů s HBBTV je omezený a funkčnost HBBTV v nich je všelijaká

lance

Prozrad nám priority, jen tak příkladem - nahrávání, dvoutuner, UHD, obraz, linux nelinux, nebo ? Vu+ je linux, pokud se ho nebojíš, solo není špatné, to už ale můžeš hned dreama dm525, tam máš oe 2.5 s lepší obrazovou kvalitou na věčších plackách, no a hned jsme někde jinde a cenově ani tak moc ne, takže co?...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@kulhos

ok.
nick Tukan ti to myslím dobře nastínil ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@tukan

Mám 3D LGtv ůhlopříčky 120 cm a rád bych sat.přijímač který podporuje skylink,dvoutunerové nahrávání, slušně fungující epg, Hbbtv a internet. Terestriál zde nechytám,pouze sat.S Linuxem nemám žádné zkušenosti a netrvám na něm.

kulhos

@lance

To je samozřejmě nesmysl. Pokud chce tazatel Hbb.tv přes satelit a nemá sat tuner v TV, musí mít tuto funkci přímo satelitní přijímač! Hbb.tv u televizoru je mu v tom případě k ničemu.

Martin79
Registrace: 7/2008

@Martin79

Jestli sis nevšiml, tak tazatel má sat tuner v TV, takže co je nesmysl ???

lance

@lance

Chtěl bych se tv. sat. tuneru uplně vyhnout.Teoreticky bude TV fungovat jako monitor.

kulhos

@lance

Televizor může mít sat tuner, ale ve chvíli kdy bude dostávat signál z externího satu, nebude u ní Hbb.tv fungovat... Nestačí tedy jen zajistit signál daného programu, jak tvrdíš ty.

Martin79
Registrace: 7/2008

Není signál jako obraz..Lance má pravdu. Nicméně řešení stejně na dvě věci..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Martin79

Signálem daného programu pro TV je samozřejmě myšlen sat. signál pro sat. tuner v TV a ne obrazový výstup z STB přes HDMI :))) (vůbec mě nenapadlo, že by to mohl někdo nechápat) nicméně tazatel chce HBB mít mermomocí v přijímači takže je to bezpředmětné.

lance

@kulhos

1.Před nákupem si ho nech přezkoušet, neboť u 7070 dvoutuneru, zlobí TP ČT na každém druhém SAT.Kvalita bývá na tomto modelu zobrazena na jeho teploměru kolem 60% a dochází k rozpadu obrazu!
2.Kde se nacházíš, že nemáš žádný signál na terestriál? Takových míst v ČR zas tolik není?! Navíc praxe začíná ukazovat, že kde nechodil DVB-T signál, tak v DVB-T2 je většinou signál dostupnější.
3.Proč je Hbb TV pro tebe tak důležité-co ti podstatného přináší, kromě více reklam :((
4.Souhlasím s lance, že je nyní lepší 7060, dokud nedají 7070 dopořádku!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@Tomik535

na dvě věci? já používám jen STB bez HBB a HBBTV (archiv ČT) si pouštím na televizi...

lance

No a to je přesně na ty dvě věci..
Tož ale i sebemrskačství někoho baví. A nejspíše to nebude příjemnější než přepínát tuner/vstup/DO.
Ale když nejde o rakovinu..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Nový nápad

Pokud nebudu řešit Hbb(to vyřeším jinak)nemá někdo zkušenosti se Stb Formuler S turbo?

kulhos

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra