![]() |
|
Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Windows 7Ahojte, počas hrania hry mi Euro Truck Simulator 2, padol Windows 7 a nabehla mi modrá obrazovka smrti, viac než po dvoch dňoch sa mi podarilo dať počítač do núdzového režimu, ale neviem ako dlho môžem byť v núdzovom režime, a že či sa dá naštartovať grafika cez Bios,stáva sa mi to len pri hre, Euro Truck Simulator 2,ostatné hry idú v pohode, FIFA 14,NHL09 a Farming Simulátor 2017,stretli ste sa už niekedy s modrou obrazovkou smrti?,Návod ako mám ďalej postupovať, posielajte do SZ,Za odpoveď vopred ďakujemDigi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 825 |
![]() |
|
@Zetor25mě to dělá při běžném provozu,cca 1x týdně,nechám to doběhnout a pak restartuje samo,jedu dál,dělá to tak rok |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Ked to robi len na tej jednej hre, skus (pokial je k dispozicii) stiahnut na hru nejaky opravny patch. Pripadne pozri najnovsi ovladac ku grafike. Ale pricin, preco to robi, moze byt kvanta.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Windows 7 (# 8Mas v pc dost pamete? |
ivan22
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Niekedy staci na PC len vyfukat prach z chladica. :-)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@Zetor25je o tom dosť pisane aj na googli, vyskusal si hladať?najcastejšie sa tam pise o operacnej pamati, alebo vyskusaj preinstalovať novsiu verziu grafickeho ovladaca. |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@Zetor25minimalne naroky na RAM su 4GB a odporucane 6GB.maš aspon 4GB?pozri kolko mas dostupnej RAMky v pc.vieš si to pozrieť stlacenim CTRL+ALT+DELETE nasledne klikneš na Spustit spravcu uloh a potom klikneš na Výkon |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Těch příčin může být několik. Více info ti poskytne dump log, který prostuduješ v BSOD Vieweru. Jestli nevíš, o co jde, tak to svěř někomu, kdo tomu rozumí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 293 |
![]() |
|
Ešte raz Vám ďakujem za radyViete, ja počítač 💻, využívam iba na relax, pri ňom zabudnem na všetky problémy ktoré ma trápia, či už zdrav. Alebo osobné,ale poďme k veci, pred hodinou som bol u suseda a ten mi Odkázal že sa dá grafická karta, aktualizovať cez ovládací panel,skusim to spraviť zajtra, dnes som sa už dostal do svojho Windowsu, zajtra skúsim aktualizovať grafickú kartu, ako to dopadlo,Napíšem tu až v pondelok prajem Vám pekný hokejový večer![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
Ešte doplnímMám 04,00 GB RAM a dva disky (Jeden hlavný kde sú nainštalované všetky potrebné súbory k Windowsu a druhý mám iba na hry![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Jelikož používám 64 bitové verze W7 (16GB RAM),nevím jak se chová RAM u 32 bitových (a už to ani vědět nechci). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Tak před 4 roky se mi to také několikrát stalo a za pár dnů odešla elektronika u HDD.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Mimo témy,modrá obrazovka smrti ,na Window...Zjisti si chybovy kód bsod. Ten mnohé napoví. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
![]() |