Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Měřidélko pro Echo?

Ahoj všem. Nějaké jednoduché měřidlo třeba jen pro Echa na trhu existuje?.. probíral se tu Planar IT-15T2 DVB-T/T2, ale je již dosti staršího výrobního data a nevím zda má někdo zkušenost jestli na tuto jedinou funkci co potřebuji funguje aspoň trochu. Nebo něco podobného?..jde mi jen o Echo..V Brdské vrchovině je to nutné při měření. ..samozřejmě Rover aj.. jsou, ale potřebuji Vadasku na Echo ne Mercedes. Díky za tip..

Pájík
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Měřidélko pro Echo?

Dohadovat se se servisem bude tezke, protoze u nas neni stanoveno jak silne a pocetne (pre)echa ma televizor zvladat. Pomuze asi jen zverejnovani konkretnich pripadu. V tomto pripade asi PREBER neni podstatny, zajimavejsi by bylo znat prave echo z toho Planaru pro k24,26,31.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Z hlavy už si to nepamatuju, pojedu tam ale co nevidět. Myslím , že problémy s preechem jsem tam neměl. Momentálně tam mají staršího Panasonika 32" a trápím tam už třetí ext.box T2 (Tesla 310, Tesla Vista a teď Alma iHD) a ani jeden z nich problémy se signálem nemá. Spíš to vidím tak, že ty korejský krámy mají problém s úrovní 70dBuV.
Mám teď tu jejich telku doma a chystám se ji potrápit, zkusím i reg.útlum a uvidíme.

decmen
Registrace: 2/2008

To: Decmen, prosím Tě o Info jak jsi pak dopadl..profesně mně to zajímá..všichni tady v diskuzi určitě znají ty nepříjemné pocity když je všechno dobře a výsledek na ... jak to říci slušně :))) a Laik na mně kouká jako, že jsem úplnej (nevhodné slovo) co nezapojí ani žárovku a kdyžtak tak, že nesvítí..

Pájík
Registrace: 1/2006

RE: Měřidélko pro Echo

Jj, ty pocity znám a o to větší to je vopruz, když to děláš v rodině drahý polovičky a oni si za rohem šuškají, co si to vzala za lempla a proč mu za to ještě lidi platijou.... :fuming:

decmen

RE: Měřidélko pro Echo

Na druhou stranu jsem pro klienta 2x reklamoval (letos v lednu a únoru) LG 55SK8000. Rovněž příjem K24+26+31, totální rozpad obrazu s úrovní opět kolem 70dBuV. Poprvé vyměnili mainboard, podruhé poslali doklad o neopravitelnosti a blonďáci z LG si ji odvezli a nám poslali dobropis.

decmen

Zveřenovat, zveřejňovat, zveřejňovat... varovat, varovat... před problematickými kusy, značkami atd... v dnešní době internetu daleko nejefektivnější způsob jak upozornit a přimět výrobce k nějaké nápravě... jinak jejich strategie je zapírat, zapírat, zapírat.. ;)

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra