Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prima Plus: nejde EPG

Na programu Prima Plus se vubec nenacita EPG. Podle informaci od Skylinku je to chyba na strane vysilatele a jedine co muzou je, ze ho upozorni. Tak snad to brzo opravi.
uživatel
esquire
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 298
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Prima Plus: nejde EPG

tak už asi opravili :)))
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esquire

Taky jsem si toho dopoledne všimnul.

Digi+Skylink (Xeobox), Digi (Ariva202e)
uživatel
kvasnak
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 4 386
Odpověď v diskusním vlákně
 

Prima Plus: nejde EPG

kluci vás zajímají takový srágulky?to ještě vysílá?

1 x Cryptobox 752hd combo,VU+ solo 4k,1x AZBOX hd Elite,Samsung 46UE7000,Philips 55pus8303,multifocus 23,5E, 19,2E,13E,9E,1W a 1x parabola 16E,23,5e ,dvb-t2 k.21,31 orf,k. 25,26,28,31,43 cz muxy,k.23,55,56,57 sk muxy
uživatel
kanon69
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 1 566
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Prima Plus: nejde EPG

Tento odpad aj nekdo sleduje
uživatel
satmaker
Registrace: 11/2011
Příspěvků: 374
Odpověď v diskusním vlákně
 

V nedeľu 9.6.

Ráno som prebehával EPG na Skylinku a takmer u každého kanálu okrem ČT čosi v EPG chýbalo, koľkokrát chýbal aj celý deň napr.piatok. Načítavanie niekedy trvalo aj hodinu, niekde ani to nestačilo. Riešil som to kontrolou na 3 prijímačoch na rovnakej stanici. 1 ks načítal o 2 položky viac, boli to 2 programy za sebou cca o 4 hod.ráno, tie druhé 2 to nenačítali ani za hodinu - nemali o týchto programoch ani šajn. Takže asi som spustil ten jeden ako prvý ( a teda si ich zapamätal) a tie 2 ďalšie informáciu už nedostali.
uživatel
lubko6394
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 20
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lubko6394

Už se to děje dlší dobu viz.
https://www.parabola.cz/forum/topic-97858/

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 047
Odpověď v diskusním vlákně
 

nie je to tak

U operátorov typu Skylink službu EPG nevysiela vysielateľ, ale pridáva sa formou externej tretej firmy. Takže ide evidentne o chybu spolupracujúcej firmy. Už v minulosti som si všimol podobné problémy. Skylink to nijako mimoriadne nerieši. Lebo zlepenie nenastáva. Výmena dodávateľa služby EPG by pomohla problém vyriešiť.

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, freeSAT, DVB-T SK aj CZ.
uživatel
uri
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 488
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra