Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 TV bez set top boxu

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jsou nějaké možnosti přijímat O2TV na televizi Hisense H50B7100 bez jejich set top boxu nebo jiného přijímacího boxu? Děkuji
uživatel
Bob24
Registrace: 3/2008
Příspěvků: 546
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

nejsou....
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 4 032
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

ani přes prohlížeč?
uživatel
Bob24
Registrace: 3/2008
Příspěvků: 546
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Jestli se chceš dívat v kvalitě hodné roku 2019, tak nic jiného, než O2tv set top box, nepřipadá do úvahy.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 4 032
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

To nechci já, ale známý na chalupu
uživatel
Bob24
Registrace: 3/2008
Příspěvků: 546
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Jinou radu nemám.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 4 032
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

keci keci jedu na apku a pohoda :)))
uživatel
polo3698
Registrace: 2/2016
Příspěvků: 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@polo3698

Hisense má apku pro o2tv ?

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 670
Odpověď v diskusním vlákně
 

@habr

Ne, nema. O2 nema na zadnou tv aplikaci.
uživatel
BashfuL
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 53
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Na každé smart TV s prohlížečem to jede na stránkách O2. V prohlížeči sice není úplně špičkový obraz jako na O2 boxu,ale v pohodě je to sledovatelné - zvlášť na úhlopříčce, jakou má Hisense H50B7100.
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 520
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bob24

O2 Tv aplikaci nemá, ale lze to řešit přes mobilní aplikaci z notebooku HDMI připojením či z tabletu zrcadlením za předpokladu že není problém internetové připojení.
uživatel
Trut
Registrace: 3/2018
Příspěvků: 6
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jerzy

Jako nechapu, kdo tohle muze delat. To podle me nema v roce 2019 absolutne zadny vyznam. Navic nefunguje tohle na flash? Pokud ano, nemuzes to pres prohlížeč v tv spustit. Navic ta kvalita bude i na 1080 hrozna.
uživatel
BashfuL
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 53
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

hlupáci apka je v androidu
uživatel
polo3698
Registrace: 2/2016
Příspěvků: 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@BashfuL

Je to vyzkoušené na 4K tv. A kvalita je víc než dobrá.Kdo to nevyzkoušel,asi neuvěří.
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 520
Odpověď v diskusním vlákně
 

@polo3698

A Hisense má Android?

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 670
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Musíš k tomu Hi..... připojit nějakej Android.... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
uživatel
Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3 594
Galerie: Kamil_k4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

tak androida nemá ale net snad jo tak kde je problém R^ R^ R^
uživatel
polo3698
Registrace: 2/2016
Příspěvků: 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jerzy

na každém prohližeči to nejede....ve smart tv

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 670
Odpověď v diskusním vlákně
 

@habr

V kterém Operačním Systému to konkrétně nejede?Fakt by mě to zajímalo...
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 520
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

:))) :))) :)))
uživatel
polo3698
Registrace: 2/2016
Příspěvků: 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@habr

No něco na tom bude.Na Philips pus 6501 jsem to nerozchodil ani náhodou přes prohlížeč.No a jelikož aplikace žádná tak smula. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 701
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Android Box+KODI+O2TV plugin a jede to nadherne.
uživatel
aafroman
Registrace: 6/2014
Příspěvků: 131
Odpověď v diskusním vlákně
 

@polo3698

Pokud je to reakce na mě tak zbytečně neurážej.Mám ten jejich nový nový stb,takže mě je to celkem jedno.Já je to jenom vyzkoušel po přečtení názoru ve vlákně.Ale rád se poučím třeba návodem jak to zprovoznit pouze pomocí prohlížeče.Klidně mužeš i do SZ. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 701
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hobo

Konečně normální odpověď - předpokládám,že tam byl jako OS Android .Ale protože je to už starší verze,tak to tam jít nemuselo.Např.v OS Tizen s nejnovější aktualizací firmware jede O2 Sport Pack velice dobře.A to do nedávna fungoval jen obraz a zvuk nešel.
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 520
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jerzy

Jak normální odpověd!!! Ty jsi napsal.......

Na každé smart TV s prohlížečem to jede na stránkách O2.

Nebudu ti tady vypisovat všechny tv , ale ty co jsou 2-3 roky staré a i když mají aktualizace , tak to nejede....

Philips 40 PFL 6606 H/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 670
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV bez set top boxu

Tak v tom případě se omlouvám,protože aktualizace firmware vždycky zafungovala.Ale zřejmě tedy jenom u nových tv.
uživatel
jerzy
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 1 520
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra