![]() |
|
polská karta NC+Zdravím,na konci června mě zkončila platnost karty na NC+.Už jste někdo v poslední době prodlužoval její platnost na další rok.Je to v pohodě nebo jsou s tím nějaké problémy.Koukal jsem na satsklepu,že mají prodloužení v nabídce.Jen nevím, kam se jim napíše číslo karty,kterou chci prodloužit.Děkuji za info. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: polská karta NC+Je nějaký obchod mimo Sklepu kde se to dá sehnat.Předplacenou kartu dík |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@RamonetoSatsklep.pl nebo cardsplitter.pl |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+Akorat se nemuzu dopidit jak prikoupit ELEVEN SPORTS |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+mám modul CAM CI+ s kartou nc+, skončila platnosť 4/2019 a teraz mi odpísali že karta nie je aktívna, že musím objednať znovu kartu aj s modulom, ako to teda je? |
kaman
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+na ncplus.pl se da koupit i karta i přikoupit Eleveny i HBO apod |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+S prodlouzenim platnosti o rok na satsklep.pl bez problemu. Prodluzoval jsem minulej patek, cislo karty jsem uvedl pri objednavce do poznamky.V pondeli odpoved: The state of your order has changed. Current state: Prolongation is completed Your order has been fulfilled. Channel activation lasts up to 24 hours. Please wait for the signal on TVP1 HD. We invite you to repeat order. |
Mick72
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+a prečo mi potom odpísali že musím kúpiť znova modul aj s kartou lebo moja karta je vyhasnutá, mal som ju rok s paketom Canal+ start, končila 30.4. a ja som to išiel predlžovať v júli |
kaman
![]() |
|
karta NC+mám na vás všetkých jeden dotaz, ako je to s modulom CI a kartou NC+ zakúpenou minulý rok v apríli s paketom Canal+ start + polsat sport premium, a eleveny, v apríli mi skončila platnosť a ked som chcel teraz v juli predlžiť musel som kupiť znovu modul aj s kartou lebo mi odpísala že karta je vyhasnutá |
kaman
![]() |
|
RE: polská karta NC+To netusim, ja mel tu kartu aktivini pred tim prodlouzenim. Nejlepsi bude si tam zavolat a domluvit se. Ja jsem tam pred tim prodlouzenim zavolal a domluvil se co a jak, s prodlouzenim karty jsem zadnej problem nemel. Nechtelo se mi kupovat novou s dalsim modulem CI |
Mick72
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: polská karta NC+tak že asi to je tak že karta musí byť ešte aktívna ak ju chceš predľžiť,no moja vyhasla 30.4. a asi to už predľžiť nejde, lebo mi odpísali že karta je vyhasnuta a musel som kúpiť nový modul s kartou aspoň som sa poučil do budúcna. |
kaman
![]() |
|
RE: polská karta NC+V septembri nastane zmena názvu NC+ na Canal+. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 374 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |