Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylin Karta ICE po Update

Vazeni ,
potrebuji Vasi pomoc, mam kartu Ice Irdeto. cela leta fungovala na Scamu i Alphacryptu modulu. Po zasahu Skylinku, zaslani aktivace funguje jen v Oficialnim receiveru od Mascomu. Jaky mam koupit Modulu? Modul je urcen pro receiver VU+Duo 2 HD, Image OpenATV 6,3.
Byl bych Vam velmi vdecen.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně
 

@s3n0

Diky moc , ale soubor je po stazeni prazdny.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Děláte si srandu a ostatní vám na to skočili.

DM920 S2X FBC dual+triple tuner 2xS2X 1xT2/C,Experimental image,Skylink,Freesat v Argolis SmarGo SmartReader V2,AX HD51 4k 2xS2 openpli 7.1.
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 245
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

S tou kartou neurobis nic ani v public oscame, vsak ti pisem, po tom ako dorazila patricna emm, pod stat camkey dostavas na akukolvek ecm odpoved 0033, co znamena, ze stat camkey v tej karte uz nie je podporovany, rovnako ani dyn camkey layer 2a a tiez ani cw 0d96

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Takze reseni? Dnes jsem si pujcil od kamose modul eurocam Cryptoworks Irdeto. Dve stejne karty bezi, moje opet ne i kdyz zapisy na karte jsou jsou v modulu videt. do 10.10.2019. Ptam se zda pomuze modul Smit, link jsem uvedl na zacatku?
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

To i opici naučíš létat......

Philips 55PUS8303/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 674
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Ano, modul smit je ok, eurocam nie, to bol stary cw modul. Tie dve dalsie karty v nom slapu pod caid 0D96, kedze na ne zatial spominana emm poslana nebola. Co sa tyka zapisov, tie pekne vidis, tiez emm prechadzaju, problem je len tak ako pisem vyssie s dekodovanim ecm..

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

pro zajimavost

Chatoval jsem jiste 1 hodinu se Skylink , s prosbou o zaslani starych instrukci. Jaksi ten typek na to vubec nereagoval, takze jsem mel pocit, ze tomu nerozumi. Zasilal na kartu aktivace a zadny vysledek. Dopurucil mi po zeptani Smit skylink ready, ale ze nezarucuje 100% fukcnost. Takze cely service na prd. Zitra koupim Smit Skylink ready no a uvidime. Diky vsem za snahu pomoci.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Neboj nic, v smit alebo v neotion cam to bude na 100% ok :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Tak jsem dnes koupil modul smit,skylink ready, funguje. Takze diky vsem. Jen mi stejne nejde do hlavy, co tam poslali, ze to najednou neslo.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

pisal som ti, ze mozes byt bez obav :)
no a co sa tyka toho co ti nie je jasne, poslali ti deaktivacnu emm, ktora stopla rezim 0D96, stat camkey a layer 2a tak ako pisem vyssie

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

to jozef BA

Velkost tej EEM instrukcie nezradis? Je to v LEN 91,93???
uživatel
noha
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 368
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Diky je videt, ze tomu rozumis. V tom jaksi plavu co je to layer 2a a rezim OD 96 - Asi Cryptowork. A co tam mam ted, ze to nejde 0624 Irdeto?
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

je to Irdeto 0624 ... ovšem layer 2b

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 027
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Ano, mas tam aktivny len dyncamkey rezim layer2b.
Dyn camkey layer2a, stat camkey a cw rezim 0D96 je na tvojej karte vypnuty

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Právě,že tam máš caid 0624 přes ten nový modul R^
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 631
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

Tady v bazaru je zrovna jeden vhodný a za polovic
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 631
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Toto je nejaké "feedback" vlákno ?
@jozef BA, warum tust du das?? :)))
uživatel
Steiner
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 368
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Steiner

Nerozumiem sice v akej suvislosti sa pytas, ale ak v tej, preco sme helpli uzivatelovi wata, tak len preto, lebo mu nesla karta a na call centre mu 100% funkcnost v module smit nezarucovali, alebo citas nejake ine vlakno? :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
uživatel
jozef BA
Registrace: 6/2008
Příspěvků: 2 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Steiner

Du hast stehen ver??Ich stehen deutz ver gut :O :((( :zombie:
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 631
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

Steinerovi stehen???? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 12 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

Tak se jeste hlasim a diky vsem. Jen nechapu, co je cil Skylinku, asi jen nastvat lidi jako me. Proc to delaji? Aby tahali z lidi penize a holt je nastvat. Tak to asi to chapu ja.
uživatel
Wata
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivan

MYsli tych troch bezgulov co tam provokovali a admin im vzdy naletel? Pokial ano oni maju dost problemov sami so sebou chudaci ... :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 12 736
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Wata

maj s prodejcema smlouvu,aby se hejbaly kšefty
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 25 988
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jozef BA

A tu dekativační emm můžou poslat i na kartu v uni čtečce přes oscam anebo jenom na kartu v orig. irdeto modulu?
uživatel
biga
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylin Karta ICE po Update

@biga aj tam aj tam.
uživatel
kentworld
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 138
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra