![]() |
|
O2 TV na více TVAhoj, už se to tu částečně řešilo, ale prosím o aktualizaci info, kdo máte zkušenosti. O2 TV, internet od O2, modem od O2 a za ním router. Placena služba multi (na dvě TV za 99 Kč). Dva set top boxy od O2 (první černé EVO4-T resp EVO-4T) připojeny napřímo do modemu a jedou jako přímá O2 TV a jedná se mi o to, jestli vám taky funguje třetí resp. čtvrtý set top box (nejlépe od O2) ten první černý (EVO 4T) případně jiný a připojený na klasický internet (ethernet) buďto v modemu nebo přes router za modemem? Oficiálně jsou podporovány 2 set top boxy při službě multi a 4 další zařízení, tzn, počítač, tablet nebo telefon kde se přihlašuje přes O2 ID a heslo. Ale fungují vam teď někomu i další set top boxy přihlášené přes ID a heslo? Známemu jo, ale má obavu aby to nespadlo, pokud si změní programovou nabídku z nižší na vyšší (tzn. větší počet TV programů) - balík Premier League v tarifu L. Někdo tu před časem psal, že jsou podporované 2 boxy a k tomu 4 nezávislé další streamy a je jedno na jakém zařízení a že to chodí i na další set top boxu. Nevidím důvod, proč by to nemělo chodit když se další set top box přihlásí na stejné přípojce přes oficiální jméno a heslo a mělo by to chodit když jsou další zařízení podporována (ale uvádí že jen počítač, tablet nebo telefon). Zajímá mě praxe. A pak druhá věc, jestli má někdo i nový set top box “nové generace” od O2 a s ním tuto zkušenost? Mnohokrát díky za info. |
Honza207
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: O2 TV na více TV2x o2 iptvbox,1x pc, 1x tablet u mně doma. Když to pustíme najednou vše funkční. Pokud k tomu pustím např. muj mobil tak to hlásí překročili jste povolený počet zařízení/4/..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 534 |
![]() |
|
RE: O2 TV na více TVfanyn: děkuji - hlavně by mě zajímalo, kdyby místo toho PC a tabletu se přihlásil další set top box (jeden nebo dva) přes O2 ID, tak jestli by to šlo? Ty O2 iptv boxy máte přes službu multi a přímo do modemu nebo bez multi a jedou přihlášené jen přes ID a heslo klasicky přes internet port? Děkuji |
Honza207
![]() |
|
RE: O2 TV na více TV... pokud máte někdo jiné parametry, tarif nebo set-top-boxy, tak to nevadí, zřejmě bude princip stejný, jestli máte nějaké zkušenosti. |
Honza207
![]() |
|
![]() |