21.10.2007, 11:52.28 | |
KATHREIN UFS 910 HDTVnevíte někdo jestli v něm funguje emu a jakou má sw podporu?Dík za odpovědi |
![]() knak |
21.10.2007, 11:58.47 | |
Emu i sharing v něm fungujeSW podpora (oficiální) zatím vázne - přijímač např.neumí DiSeqC 1.2, takže nelze ovládat motor. |
![]() Zorbas |
21.10.2007, 12:06.43 | |
RE: KATHREIN UFS 910 HDTVAno, funguje.Podpora není moc dobrá, Sida i kindzadza, to nechali ležet, ale na spinnes board se něco děje... Je to dobrý stroj s několika málo mouchami. Umí HDTV+HDMI+emu+sharing. Neumí DiseqC 1.2, neumí users zoom na HDMI, neumí nahrávat na USB, dlouho bootoje. Podle mého odhadu jsou tyto mouchy odstranitelné a je dobře možné, že ve firmware 1.04 už nebudou. Laikům při nákupu doporučuji opatrnost. Rad, manuálů apod. je minimum, v češtině téměř nic. Není to žádné drámo, ale je to málo přehledné. |
![]() Antonín |
21.10.2007, 12:16.31 | |
to antoninA co sa teraz sida a k.. venuju ? nemas nejake neoverene info ? |
![]() buzzfuzz |
21.10.2007, 12:34.03 | |
RE: KATHREIN UFS 910 HDTVMyslím, že to není žádným velkým tajemstvím, ale pokud budou chtít napíšou to sem sami. Pokud chtít nebudou, nejotevřenější komentáře k tomuto jsou na jsou asi na satforum.cz.Problém je přístup firmy Kathrein, která neotevřela klíčové softwarově věci pro vývoj. Není ani zdrojových textů, ani API rozhraní pro softy třetích stran. Emu i sharing je do firmware tak trochu "vbastlen". Ale na konci to funguje docela dobře. On totiž nemá Kathrein 910 žádnou konkurenci. Aspoň ne toho času. V nějakém reálném dohledu je jen IP BOX 9000. Jinak nic co by splňovalo rovnici x=emu+hdtv+hdmi+sharing. Kdo nepotřebuje sharing, má několik variant postaveným na CAMech + přijímač. |
![]() Antonín |
21.10.2007, 12:44.01 | |
Zorbas@AntonínDíky pánové za odpovědi,škoda že sida a kindzadza to nechali,ale asi na to mají své důvody.Co ja vím tak hodně udělali pro Dreamboxy. |
![]() knak |
21.10.2007, 13:18.37 | |
Triple Dragon, IP Boxy - ono toho je víceNa tom Kathreinu zhlediska emu a sharingu už není až tak co dělat- tyto funkce jsou OK. Problém je samotný main software, který ovšem z důvodů popsaných Antonínem může opravit či dodělat jen ten,který má všechny zdrojáky a potřebná data, tedy nejspíše tým placený výrobcem. Pokud bude nový soft opraven a přijímač splní rovnici,kteou napsal Antonín + PVR funkce (připojení SATA disku je funční),pak z toho bude docela dělo. Různé vopičky,co vymýšlejí pro Dream,browsery,přehrávače bůhvíčeho,animace a hry rád oželím -nikdy jsem v ničem tyto peachoviny nepoužíval,na to jsou jiná zařízení. |
![]() Zorbas |
21.10.2007, 14:18.17 | |
@Zorbasjak píšeš,ty vopičky nezajimaji ani mně ja chci to co napsal Antonín x=emu+hdtv+hdmi+sharing kvůli tomu jsem začal tohle téma.Jo nevíte ještě kde by byl SF TEAM IMG for KATHREIN z rapidshare to nemůžu stahnout,nemám tam učet. |
![]() knak |
21.10.2007, 14:35.18 | |
RE: KATHREIN UFS 910 HDTVKnaku, pokud máš tyto problémy, určitě si ten stroj nekupuj. Budeš trpět nedostatkem informací.Image bych řekl může být třeba na satforum.cz,nebo na ufs-821.de, nebo na dalších místech, které se věnují K910, když jsem do google zadal Kathrein a SFimage, vypadlo dost rozumných odkazů. Mohu tě ujistit, že to je u Kathreinu spíše výjimka. |
![]() Antonín |
21.10.2007, 14:53.03 | |
@Antonínna satforum.cz jsem registrovanej,ale tam je právě odkaz na rapid.Dát to do google mně nenapadlo. |
![]() knak |
21.10.2007, 21:36.27 | |
KATHREIN UFS 910 HDTVhttp://upload.sputnik-sat.eu/index.php?PHPSESSID=7e50996c2681ea9cc1ef9936e827e28canddirection=0andorder=anddirectory=KATHREIN |
![]() kalanagg |
21.10.2007, 22:44.42 | |
@kalanaggDíky,ale tam jsem registrovanej taky. |
![]() knak |
22.10.2007, 09:49.50 | |
RE: KATHREIN UFS 910 HDTVAhoj, nějakých zlých úmyslů bych znovu zopakoval, že přijímač Kathrein je sice jejiný ze současně dostupných přijíačů celičkého světa, který umí výše uvedenou rovnici, ale fakt není celá ta věc zorganizovaná tak, aby se ulehčila laikům. Dávejte si bacha - stačí sledovat inzerci, kolik se jich nabízí k prodeji, celkem nových nebo velmi zánovních. Přitom je to ojedinělý přijímač, u které tři nebo čtyři mouchy mohou zmizet v nové verzi firmware, o které již vrabci cvrlikají. Knakovy problémy najít vůbec nějaký soft mu nedávají dobrou šanci najít další důležité věci.Jestli odstraní ty mouchy, mám nějakou českou verzi KatiBooku udělanou pro sebe (já všechno rychle zapomenu, co si nenapíšu), tak bych to mohl dočistit a někam strčit. Soft ti pošlu, když mi napíšeš na ankonec@atlas.cz, ale nedovede slíbit okamžitost - trajdám a nejsem teď blízko Kathreinu a softů pro něj. |
![]() Antonín |