Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Aktualizace se Amiko Viper combo

Aktualizoval jsem se u stb Amiko ViperCombo. Staženísw proběhlo v pohodě. Po instalaci se stb restart ovál, na displeji se objevila hláška "rUn" a na monitoru úvodní obrazovka. A už 2 hodiny se nic neděje. Poraďte mi,prosím, co dál. Nevím si rady.
Díky za každou radu.
uživatel
Fotr
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Aktualizace se Amiko Viper combo

To se někdy stane musíš znovu preflashovat image

Amiko VIPER 4K51, Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002
uživatel
miky
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 764
Odpověď v diskusním vlákně
 

@miky

Děkuji, jsem amatér, takže nevím jak Můžeš mi poradit? Dík.
uživatel
Fotr
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Fotr

tvrdý reštart skús ,ak nenaštartuje prehod to za Dunaj.... :laughing:
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 363
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Aktualizace se Amiko Viper combo

Stiahni su fw z ich stranok (nie najnovsiu test 6.4) a nainstaluj nanovo. Lebo podla tvojich znalosti ti aj tak nepôjdu kodovane stanice...
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 691
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Aktualizace se Amiko Viper combo

Tak snad jsi si udělal zálohu nastavení když jsi aktualizoval. Tady si stáhni firmware http://images.mynonpublic.com/openatv/6.3/index.php?open=vipercombo

Amiko VIPER 4K51, Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002
uživatel
miky
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 764
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Kasr

Podařilo se a zase ukazuje obrázky. Dík.
uživatel
Fotr
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3
Odpověď v diskusním vlákně
 

Amiko Viper

Jsem asi ještě větší amatér než kolega. Na nové zakoupeném Amiko Viper t2c jsem zkusil flashnout openatv 6.3 namísto předinstalované v. 6.0 a box umřel. Když ho zapnu, tak naběhne jen úvodní obrazovka a nic se neděje. Když do něj dám nově zformatovanou flashku s image 6.3 a vypnu / zapnu, tak se nic nezmění - pořád jen úvodní obrazovka a žádná změna... Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím, abych box nemusel vyhodit? Předem děkuji.
uživatel
ged2
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 13
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Aktualizace se Amiko Viper combo

Tu plati asi to iste pre teba ...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 12 756
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra