Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dramboxedit-je nutný internet?

Mám Formuler F4 Turbo combo(maximální spokojenost, OpenATV 6.2), wifi router, připojen bezdrátově, ip adresu znám a s programem dělat umím. Mám ale dotaz:Jdu stejný stroj montovat ke kamarádovi, co nemá internet. Má jen stolní počítač. Půjde propojit Formuler s tímto stolním počítačem pouze lan kabelem bez ip adresy prosím? Uvidí počítač v programu Dreamboxedit tento přijímač? Jde o to, aby si seřadil a případně odmazal programy, které nechce.
Díky
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

pc a stb by sa mali prepojit krizenym kablom na pc sa nastavi pevna ip druha pevna ip sa nastavi na set top boxe a malo by to ist ale jednoduchsie bude zaradit do toho router a tym padom mas po probleme nemusi sa nic nastavovat a pojde to, len taka mala otazka ako moze dnes mlady clovek fungovat bez internetu nejak mi to nejde do hlavy
uživatel
GIGN1987
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 60
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Vsak zober svoj router.
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 678
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Dobrá, kdyžtak vezmu ten svůj.Že nemá internet, mě taky nejde do hlavy - nechce.Škoda, že nejde nějak udělat na Formulerovi třeba Favoritní programy jak na mém starém NElinuxu Amiku.
Díky
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

a prečo by nešli favoritne urobíš aj ovládačom len to dlhšie trvá
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oldies26

čo táraš ,jasné že ide ..... :))) je to predsa linux s OE-2.0 R^
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 361
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Dobrá pánové, jak udělám favoritní skupinu?Kterým tlačítkem, nenašel jsem.V pravo dole je sice tlačítko fav, ale to není ono
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

:lookaround: nebude lepsi kdyz ti to nekdo udela, nez aby to po tobe opravoval???

AZBox HD Premium + 1TB Seagate Pipeline; E2 OpenAtv-6.3 FW: z 2018/11/07; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) + HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.3 FW: z 2019/10/11; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
uživatel
JIKARU
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 440
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Ve formulerovi to jde v pohodě udělat ty oblíbené programi
uživatel
frenk2
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 496
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

ked je to rovnaky stroj nahraj tam svoju zalohu a potom sa mozete hrat ...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 12 754
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Už jsem na to přišel pánové!Ovladač:šipka nahoru, oblíbené(zvolit paket),OK, přejít na program, který chcu přesunout,zmáčknout menu, zvolit Povolit přesun, OK, zvolený program označit OK a přesunout nahoru nebo dolů dle potřeby.To samé mazání atd.Akorát na tom linuxu je to holt složitější.
Každopádně díky za rady
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Svoji zálohu bohužel nelze, já mám Skylink a pozemní a on chce Hotbird 13st a pozemní.Ale hlavně že už vím jak na to.. :)))
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oldies26

Však si udělej Hotbird doma, ručně editovat z toho se posereš
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

dyt ma stolni komp, to zedituje na nem.
krizenej UTP snad nepotrebuje. vetsina novejch portu umi sama prekrizit kabel.
stale se da v menu editace dalkou pouzivat cisla a cely to lehce zjednodusit, takze to pak jde dodcela rychle.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.3, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 7 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oldies26

Open Webif editor přehledů.Já jsem si tak udělal oblíbené rádia,přesunul jsem všechny sat rádia do oblíbených,přejmenoval userbouquet na soubor Tv a mám rádia spolu s TV přehledy.Kanály se takto dájí editovat v PC po skupinách.

DM920 S2X FBC dual+triple tuner 2xS2X 1xT2/C,Experimental image,Skylink,Freesat v Argolis SmarGo SmartReader V2,AX HD51 4k 2xS2+DVBSky T330 DVB-T2/T/C USB Stick openpli 7.2.
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 250
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Díky, ten editor přehledů ve WEBIF vypadá dobře.Jestli ten jeho krám propojíme s pc, tak by to šlo..uvidíme.Každopádně díky, dobrý nápad
uživatel
oldies26
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 323
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oldies26

tak hlavne nezapomen ze kdyz pojedes naprimo, tak potrebujes aby mely obe zarizeni IP ve stejnym rozsahu.
a mozna by bylo zahodno nainstalovat rozsireni openwebif terminal pokud tam neni, aby si mel terminal ve webifu

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.3, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 7 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Dramboxedit-je nutný internet?

Děláte z toho vědu, jako kdyby jste šli montovat jadernou elektrárnu :-), když už, vezmu si laptop, dva káble a jdu
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 999
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra