![]() |
|
Karta PlustelkaChcel by som poradiť.Mal som sat combo ab cryptobox a ostala mi karta plustelka.Prijímač som dal svokre na skylin kartu.A mám v kuchyni tv sencor má Cl+ šachtu na modul aký mám kúpiť modul aby mi išla plustelka. V čitačke v ab išla dobre,lebo nechcem pokus omyl.Skúsil som susedov modul Strong plustelka a ten išiel dobre. |
janettek
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Karta PlustelkaTak sú kúpte presne taký istý modul ako má sused, keď vám to fungovalo.Osobne si myslím, že hocijaký Irdeto modul by mal fungovať. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 387 |
![]() |
|
IrdetoIrdeto CI plus, Smit bol tusim v origos baleniacg |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@janettekradši bych si koupil už ten new STB Amiko A5.ne jen proto,že je tam po připojení k netu mnoho možností ( Youtube, Netflix, HBO GO, Facebook, Whats-up, Skype, Angry Birds...),ale hlavně proto,že je to 4K přijímač a např.po platbě Netflix si můžeš pouštět (na 4K zobrazovači-televizi) filmy nebo dokumenty ve 4K.A další velká výhoda je ta,že tento STB na Plustelka je s novým šifrováním CryptoGuard,se kterým se počítá do budoucnosti....(Plustelka je momentálně šifrována ve starším Irdeto Cloacked a novějším CryptoGuard) CAID Irdeto 0668 , 069A CAID CryptoGuard 4AEA ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
IrdetoJa nechcem kupovať prijímač ani modul Plustelka ja mám kartu plustelka tak chcem modul do ktorého ju vložim.Tak asi kúpim ako píše krikri ten modul irdeto smit.Ďakujem za odpovede.![]() |
janettek
![]() |
|
@krikriTak kamarát mi požičal starší modul pravdepodobne smit je na ňom trochu fialová farba na vrchu je zoškrabané nedá sa prečítať.Zaplatil som v T.D na mesiac a teraz testujem za ten čas to ide v pohode len keď prepnem tak trvá 7až8 sekúnd ale do kuchyne to je dobré. |
janettek
![]() |
|
![]() |