Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Karta Plustelka

Chcel by som poradiť.Mal som sat combo ab cryptobox a ostala mi karta plustelka.Prijímač som dal svokre na skylin kartu.A mám v kuchyni tv sencor má Cl+ šachtu na modul aký mám kúpiť modul aby mi išla plustelka. V čitačke v ab išla dobre,lebo nechcem pokus omyl.Skúsil som susedov modul Strong plustelka a ten išiel dobre.

janettek
Registrace: 9/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Plustelka

Tak sú kúpte presne taký istý modul ako má sused, keď vám to fungovalo.
Osobne si myslím, že hocijaký Irdeto modul by mal fungovať.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

Irdeto

Irdeto CI plus, Smit bol tusim v origos baleniacg

krikri
Registrace: 3/2010

@janettek

radši bych si koupil už ten new STB Amiko A5.ne jen proto,že je tam po připojení k netu mnoho možností ( Youtube, Netflix, HBO GO, Facebook, Whats-up, Skype, Angry Birds...),ale hlavně proto,že je to 4K přijímač a např.po platbě Netflix si můžeš pouštět (na 4K zobrazovači-televizi) filmy nebo dokumenty ve 4K.
A další velká výhoda je ta,že tento STB na Plustelka je s novým šifrováním CryptoGuard,se kterým se počítá do budoucnosti....(Plustelka je momentálně šifrována ve starším Irdeto Cloacked a novějším CryptoGuard)
CAID Irdeto 0668 , 069A
CAID CryptoGuard 4AEA
;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Irdeto

Ja nechcem kupovať prijímač ani modul Plustelka ja mám kartu plustelka tak chcem modul do ktorého ju vložim.Tak asi kúpim ako píše krikri ten modul irdeto smit.Ďakujem za odpovede. R^

janettek

@krikri

Tak kamarát mi požičal starší modul pravdepodobne smit je na ňom trochu fialová farba na vrchu je zoškrabané nedá sa prečítať.Zaplatil som v T.D na mesiac a teraz testujem za ten čas to ide v pohode len keď prepnem tak trvá 7až8 sekúnd ale do kuchyne to je dobré.

janettek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra