Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Tesla TEH-500

Chci se zeptat mam tento pristroj a vsiml jsem si,ze je novy firmware ze 7.11.2019.Mate ho někdo stazeny a co je tam nového,co tam zlepsili.Protoze poslední je z 28.5.2019
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 497
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

Muse to byt fw pred vydanim.
No drz se offiko, neni z 28.5.2019... Mimo jine.

https://data-b2b.inter-sat.cz/?dir=data/TESLA/tesla-dvb-t2/tesla-teh-500-hybrid-box/Firmware/
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

ted jsem ho videl na strankach ATOS.Tak myslis,ze ho stahovat zatím nemam zatim
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 497
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

@Sanca

Zatim asi ne, no mrkni v atosu na chagelog, nemyslim, ze by si neco zkazil, to by nebylo na jejich strankach.

Zkusit muzes, proc ne.

Verze - pred vydanim, nebo beta atp, znamena pred oficialnim schvalenim distributora i samotneho vyrobce.

Ale urcite si nemyslim, ze by atos neco zmrvil, kdyz uz je venku.
Mozna Portos Aramis, Dartagnan:)

Nemam ted moznost ten fw projit.
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

ja mam ten z to 28.5.2019 a chtěl jsem z tech novějších.Prosimte potrebuju postup mam to nahraty na USB fat32,vse jak ma,dam to prijimace a macknu Local Update a nic mi nejde dal,kde je chyba nebo něco delam spatne
uživatel
Sanca
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 497
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

@Sanca

No, delas spatnosti. Jsi 10 let registrovany a delas si curinu:):)
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 619
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

Ofiko to bude určitě: http://data.inter-sat.cz:81/ke_stazeni/index.php?dir=Tesla/TEH-500
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Tesla TEH-500

Škoda, že to ještě nejde stáhnout a instalovat prostřednictvím aktualizace OTA přímo v boxu. Nechce se mi všechno instalovat znova při wipe Data a wipe Media a následném továrku.
uživatel
krupino
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 204
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krupino

Obnova toho co tam máš, není na 2 dny a dá se při tom něco naučit
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 2 226
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matchboxx

Díky za inspiraci. Newipoval jsem ani Data, ani Média a je to tam jako kdybych stahoval OTA. Nic nemusím znovu instalovat, aktualizovat, zadávat přihlášovací údaje...
(Karbonizujte koksohydráty, termujte nukleáry, akcelerujte moderáty, ohřejte mi párek. K službám...)
uživatel
krupino
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 204
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Sanca

Soubor s firmwarem musí být .zip
Doufám, že jsi ho neodzipoval?
uživatel
krupino
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 204
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra