![]() |
|
Bez vědomí.HBOCo Bez vědomí, co na to říkáte? Mám za sebou 35 minut prvního dílu a neuvěřitelná nuda. Jestli to tak bude i dál, po 2. dílu to skončím a pudu radši řezat dřevo. Ručně, hluk nedělám. PS: to jak se mu vymočil do lůžka,to ho měl pod prsama, nebo z kama mu to špricovalo? |
jenes
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 066 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOZa mně, naprostá ztráta času. Končím prvním dílem. Dopsal sem. |
jenes
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOježišmarja a to jsem myslel po přečtení nadpisu ,že si v bezvědomí ty !!!!Ještě že jsem nevolal pomoc![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOSnad vidíš, že to není jedno slovo. Je tam mezera. A je to naše krásná čeština. Ne primitivní angličtina. |
jenes
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOLeda CzEnglish je primitivní. Tedy většinou.Angličtina používá zcela rozdílné jazykové prostředky, takže se docela komplikovaně překládá mezi češtinou a angličtinou. Slovní hříčky jsou v obou jazycích, nicméně jinak vytvářené. Shakespearovy sonety jsou totiž anglicky. Četl jsi je? (Čeština však bezpochyby krásně košatá je, třeba ve srovnání s mnohem prostší chorvatštinou.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBONa HBO mi v posledních letech vadí značný příklon k seriálové tvorbě a viditelné mínkotvorné snahy, ze stejného důvodu už nesleduji Arte, německé veřejnoprávní televize... |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 387 |
![]() |
|
jenesPrimitivní je mluvit o jiných jazycích jako o primitivních, obzvlášt na foru, které se lingvistikou nezaobírá...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 160 |
![]() |
|
S HBO jdeod desíti k pěti...![]() ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 903 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBO@jenes: Mozna si mel rezat drevo uz od zacatku a neresit a neprepinat :o) #knoflikariT90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOhledejte na fb skupinu nesledujeme ceske a slovenske filmy a seialy |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
William CZPráve naopak, HBO sa práveže o dosť zlepšilo,ako povedzme pred 1-2 rokmi![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 043 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOPočkej si na třetí díl. Tam se objeví i Míra Donutil s Bolkem Polívkou. :)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 994 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOUž když mi Skylink psal tip na tento seriál tak jsem věděl , že to nebudu sledovat![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOpozeram, ze je to fakt riadna picovina.. serial hodny CT, STV, ale nie plateneho HBO :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOA stale je len zamracene a dazd.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
@jenesZatím super. HBO nemá v české seriálové produkci konkurenci. Chápu, že sledovatelům Majora Zemana, čí Ženy za pultem tohle asi s ideologických důvodů nesedne. |
lineker
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOHBO, pche, kde jsou ty časy .... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOMě se ten seriál líbí![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOTak za mě super. Včera jsem dal do konce 5 dílů a ještě jeden neschází a těším se na to. No a stačí se podívat na hodnocení na ČSFD. Takže tvůj názor je ojedinělý.Zřejmě jsi příbuzný Spáčilové....![]() ![]() |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOPro někoho je HBO jako nakousnuté jablíčko. I kdyby vysílalo monoskop, tak by to pro některé bylo top. Ale proč ne. Máme na výběr. CSFD mi často připomíná sektu. Hlavně nevybočovat. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 387 |
![]() |
|
@marksony![]() ![]() |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOza mně dobrý vydrželi jsme z manželkou do konce 2. dílu a už se těšíme na další díl. |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOHlavně výborná výprava a nádech smogové Prahy je super! |
franz
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@jenesZřejmě nejsi cílová skupina. Kolik lidí, tolik chutí. Pusť si radši TV Barrandov.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOAj po tom tretom dieli to povazuje niekto sa dobry serial ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
RE: Bez vědomí.HBOAj po šiestom... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 273 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |