Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

neposlušný motor

Zdravím! Mám takýto problém:Mám motor SG 2100,točí družice na východ,aj západ,nezastaví na 23,5 ale len na 19,2.Do včera všetko fungovalo,ako má,neviete niekto poradiť,aká závada by tam bola?
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

No a dělal jsi restart ?
uživatel
HiFiOK
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 746
Odpověď v diskusním vlákně
 

neposlušný motor

aj som ho reštartoval,to hneď prvé,to som zabudol napísať
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

Motor máš v režimu USALS nebo diseqc?
uživatel
sirda
Registrace: 11/2006
Příspěvků: 2 825
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

Skús ručne doladiť 23ku uložiť pozíciu, alebo ak nejdeš ďalej na východ za daj východný limit-ručne doladíš a uložíš.
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 330
Odpověď v diskusním vlákně
 

neposlušný motor

motor mám v režime USALS
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

neposlušný motor

mám naladený 36,aj 42,tam ide v pohode,len na tej 23,5 nezastane,tak ako má
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

mám naladený 36,aj 42,tam ide v pohode,len na tej 23,5 nezastane,tak ako má
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sirda

To je co za otazku?
Myslis,ze by mohol tocit keby mal nastaveny diseqc? :razz:
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

Asi ho polozil dnesny program ... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 656
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: neposlušný motor

Z čeho ho ovládáš? - přijímač nebo televize se sat. tunerem? Zkusil bych se zaměřit zde, zda nedošlo k vymazání určení ovládání pro družici ASTRA 23,5. Musí být u družice nastaven USALS
uživatel
pepa12
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Ano, mohol by tocit.
uživatel
sirda
Registrace: 11/2006
Příspěvků: 2 825
Odpověď v diskusním vlákně
 

neposlušný motor

mám sat. prijímač openbox s3,ako som písal,všetko bolo v poriadku,prišiel som z práce zapol tv a vypisuje žiadný signál,aj na ta3,točil som na duhú družicu,tá išla,len naspäť sa nechce vrátiť,kam má
uživatel
dodok
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sirda

Mas pravdu !
DiSEqC 1.2 - umožňuje přepínat mezi 16 zdroji signálu a ovládat motor pro horizontální natáčení paraboly! R^
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

neposlušný motor

Menu
Nastaveni
Hledani programu
Nastaveni pozicioneru
Nastavit meze
Cervene tlacitko-vypnout limity
Pak uz se ti bude natacet dle nastaveni usals.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 474
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

Přesně,taj jak jsi napsal,případně vyresetovat resetem na motoru.
uživatel
Prosat
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 973
Odpověď v diskusním vlákně
 

@HiFiOK

Trochu mysli mozkem a ne jen tak střílet od oka!
uživatel
Prosat
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 973
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sirda

Dal som ti za pravdu ale mozes aj vysvetlit ako? :-/
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Nevím co máš za přijímač, ale všeobecně v menu nastavíš DiSEqC 1.2 místo USALS, pohybem tlačítkem východ nebo západ nastavíš družici a dáš ji uložit v menu přijímače.
uživatel
sirda
Registrace: 11/2006
Příspěvků: 2 825
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sirda

Mam Vu+uno 4kse image VTi 14.0.5
Tu to asi nepojde nastavit!
V nastaveni tunera je mozne nastavit iba USALS az potom v rezimu
je moznost nastavenia - motor
jeden
Tonovy impulz A/B
DISEqC A/B
DISqC A/B/C/D
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 372
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Dívám se do menu nastavení přijímače - konfigurace tunerů- TunerA- konfigurační mód rozšířený- DiSEqc 1.2- použít ASALS pro tento satelit (ano nebo ne).

https://cs.wikipedia.org/wiki/DiSEqC
uživatel
TRNi
Registrace: 6/2018
Příspěvků: 139
Odpověď v diskusním vlákně
 

@TRNi

Dakujem za info! R^
Pouzival som stale iba USALS,teraz skusim ten DISEqC :8)
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 372
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra