Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

spravodajský kanál TA3 HD,na družici plánuje zakodovať signál (23,5,E Astra 3b) kanál už bude dostupný iba s kartou Skylink.Pre DVB-T sa nič nemení tam bude distribúcia šírená bez zmeny teda zdarma (FTA). R^ Zdroj Digital rozhlas.

P.S nemienim reagovať na nick Vlado07 je to provokatér nič iné nevie len provokovať a zosmiešnovať môj nick nech už tým raz a navždy prestane.P.S Nech si rype do mňa koľko len chce aj tak mi je tu ukradnutý.Som zvedavý koľko ešte vydrží do mňa rýpať.
uživatel
Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 2 521
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

To je škoda, tento kanál mám v oblibě. Uvidíme jak to bude dál.

Vždy může být hůř....
uživatel
Jimmy
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 1 523
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Jimmy

Skús Antiksat na 16.0,E tam by mal byť ešte FTA teda Ak nevysiela v HEVC H.265.Tak jedine čo ostane ešte na 23,5,E FTA je ČT24 HD. ;) Dúfam že aj tu nezakoduju časom. :lookaround: Koho napadlo v Európe kódovať spravodajské kanály?.

P.S nemienim reagovať na nick Vlado07 je to provokatér nič iné nevie len provokovať a zosmiešnovať môj nick nech už tým raz a navždy prestane.P.S Nech si rype do mňa koľko len chce aj tak mi je tu ukradnutý.Som zvedavý koľko ešte vydrží do mňa rýpať.
uživatel
Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 2 521
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Nj TA3 si chce nechat platit za HD verzi.. To jim asi nevyjde... 🤔
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 661
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

jo to zrovna jsem si vsiml ze na thoru je zakodovany tak se to dalo cekat. no skoda.
uživatel
sioga_bs
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 248
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

nech si celú TRT3 strčia do ...
uživatel
Melog
Registrace: 4/2015
Příspěvků: 190
Odpověď v diskusním vlákně
 

@radbarto

Už to zvažovali dávno že za HD verziu budú musieť operátori platiť poplatky ale som zvedavý kto im za to bude platiť keď ráno, na obed a večer dávajú tie isté správy do okola plus sem-tam tlačové besedy a občas tém pridajú aj nové informácie. ;) Ale u mňa je to top.Spravodajský kanál rád ho pozerám hlavne relácie Téma dňa (19.50) a V Politike o 11.00 v nedeľu. ;)

P.S nemienim reagovať na nick Vlado07 je to provokatér nič iné nevie len provokovať a zosmiešnovať môj nick nech už tým raz a navždy prestane.P.S Nech si rype do mňa koľko len chce aj tak mi je tu ukradnutý.Som zvedavý koľko ešte vydrží do mňa rýpať.
uživatel
Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 2 521
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Sláva, první zpravodajský kanál s kódováním, někdo to začít musí a doufám, že hned se přidá i ČT24 :)))

DM920 UHD, Panasonic TX-49FX780E ORF, HD+, ČT Karta
uživatel
Kibicak
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 956
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Totálny odpad na čele s Kmotríkom a analolezcom Bielikom.
uživatel
stamar
Registrace: 9/2007
Příspěvků: 816
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Je to sukromna stanica, tak nech si robia, co uznaju za vhodne.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 814
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

A môžu si to aj sami pozerať :)))
uživatel
Beveačko
Registrace: 2/2019
Příspěvků: 187
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Ja si myslim, ze pokial nebude klud v Hongu a Kongu nebude nic kodovane. :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 13 656
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Tak TA3 si uz ziskala svoju popularitu. Zacali pchat reklamu do TV vysielania a najnovsie uz chcu byt aj spoplateni ? :) Nuz... kto chce kam, pomozme mu tam :). Dalsi komercne spravodajsky smejd... peniaze... peniaze... a znovu len peniaze... :). Keby to vysielanie kostovalo 10tisic EUR na mesiac, tak som ticho. Aj ked... aj to by dokazalo zaplatit 10 blbych reklam za mesiac :). No jo... co uz.. chantivost ludskej rasy nema hranic.
uživatel
s3n0
Registrace: 7/2019
Příspěvků: 32
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Kibicak

To si píš, že časom áno :laughing:

VU+ Solo 4K, VU+ Zero, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X, motor BigSat SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7A
uživatel
kostik123
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 9 223
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

V normálnom svete sú spravodajské kanály voľne vysielané, je to ozaj čudné.Ale čo sa čudujeme, veď sme na SK.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
uživatel
romannitra
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 899
Odpověď v diskusním vlákně
 

@romannitra

Tak to máš pravdu ale pozor v Poľsku, v Maďarsku a v Portugalsku tiež kóduju správy takže nie sme jediná krajina kde sú správy kódované aj v Nórsku a v Dánsku (TV 2 Nyhetskanalen a TV 2 News) Sú cez satelit kódované.Takže u nás to bude novinka.Potom ešte nech zakódoju TV 8 HD,TV LUX HD na 23,5,E a bude to ok. ;) Ale nemyslím si žeby to TA3 nejako ovplyvnilo veď dávajú reklamy tak by sa mali uživiť.? :lookaround: Ale radšej by som videl TA3 Po Anglicky ako to má spravené TRT s kanálom TRT World HD. R^

P.S nemienim reagovať na nick Vlado07 je to provokatér nič iné nevie len provokovať a zosmiešnovať môj nick nech už tým raz a navždy prestane.P.S Nech si rype do mňa koľko len chce aj tak mi je tu ukradnutý.Som zvedavý koľko ešte vydrží do mňa rýpať.
uživatel
Zetor25
Registrace: 11/2015
Příspěvků: 2 521
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Zetor25

To máš pravdu že kódujú spravodajské kanály aj inde.Je to ale nepochopiteľné.Ale taká Čt24 nedovolí svoje vysielanie kódovať ak sa nemýlim.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
uživatel
romannitra
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 899
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

Pokud to nechají i v CW (pro ICE karty) tak to moc nevadí, pokud bude jen IR a výše tak sklidí určitě nelibou kritiku !!!
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 442
Odpověď v diskusním vlákně
 

nemohu

komentovat,TA3 jsem nesledoval už asi 3 roky
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 26 425
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

ako pise Warpik, pokial bude 0D96 aktivne, tak ziadna zmena, lebo neverim, ze v CSSR existuje niekto kto prijima 23,5E a nepozera Skylink
uživatel
radolaco
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 031
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

O nic si neprisiel.
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 879
Odpověď v diskusním vlákně
 

@radolaco

Co mate s 0D96?
0624, pripadne 0500 nic nehovori?
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 879
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Kasr

drviva vacsina skylink uzivatelov ma ICE karty ktore program bez 0D96 nedekoduju
uživatel
radolaco
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 031
Odpověď v diskusním vlákně
 

@radolaco

Tak zabudni, este niejaky cas a KO.
uživatel
Kasr
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 3 879
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TA3 HD bude na 23,5,E kódovať signál

1. TA3 je soukromá stanice. Mohou si tedy dělat, co uznají za vhodné a nejlepší pro jejich byznys.
2. TA3 nemá žádné příjmy z daní jako ČT, která inkasuje celou daň z vlastnictví TV přijímače (koncesionářský poplatek.) Musí se uživit reklamou. A to není snadný kšeft - zájemců o koláč je moc.
3. Pro kódování mohou existovat i další důvody, než inkasní - třeba licence na přejatá obrazová data pouze pro ČR a SR - a tady bych asi hledal nejpravděpodobnější příčinu změny v kódování.
4. ICE karta dekóduje i 0624, tedy není potřeba ve vysílání 0D96. Možná nějaké staré cryptoworks CAM moduly mohou mít problém (nemám, jen hádám). Rozhodně existují softcamy, které už dlouho pracují s 0624 a ICE kartou. A fungují i novější hw CAMY.
uživatel
Antonín
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 5 165
Odpověď v diskusním vlákně
 

@radolaco

ICE nedekoduje 0624?
uživatel
tekapo
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 808
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra