![]() |
|
Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Keďže mi nechce fungovať nové Magio Go na tv boxe s androidom 7.1.2 kvôli kompatibilite, rád by som sa dozvedel názvy boxov, na ktorých ide. Uvažujem totiž o kúpe cenove prístupného tv boxu H96 Max alebo podobného. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
Tanix 6Ja mam tx6. Pomer ceny a výkonu je skvely. Magio fungovalo aj stare aj nove. 4k filmy bez problemov(h265). Android je tam 9. Mam dokonca najnizsiu verziu 2gb ram... Zohnal som ho uz unrootnute za nejakych 35 eur plus 10 eur air mouse |
Tomatko
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Gona všetkých, ktoré majú android TV !!! na normálnom androide to ide ako na tablete/mobile...no celé zle... podobne funguje aj antik-no ten má dve apky (aj aj) |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Ako pise ivik, tv box je najlepsi s Android TV a nie Androidom pre tablety/mobily. Momentalne (a dlhodobo) je asi najlepsia volba Xiaomi Mi Tv Box S. Ma ale len 1 USB (poriesis USB hubom), nema RJ-45 (poriesis redukcou z USB). Ma len 8 GB ROM co ale pre tych par aplikacii co ti treba k TV by malo stacit - ak nie, znova poriesis cez USB hub pripojenim nejakeho USB kluca.Pripadne aj samotny telekom ma predavat novy 4K TV box... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?pripadne samozrejme najlepsi je Nvidia Shield TV, ale to je zas inde cenovo. |
radolaco
![]() |
|
@KarnerMne na Xiaomi Mi TV Box 3 nejde. Aplikácia sa nainštalovala (verzia 3.0.12), ale nejde. Spustí sa, chvíľu sa pokúša otvoriť apku a potom napíše, že sa nedá pripojiť na server. |
kamilko14
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Dinobot 4k+ a Dinobot U5mini maji rovněž Android TV a navíc hybridní tuner, takže je možné vše provozovat v jedné krabičce :-) včetně satelitního nebo terestriálního příjmu :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Mám Tanix 6, ale už je aj vylepšená verzia Tanix 9, Magio GO, Sky Link Live,šlape ako hodinky, Tak isto filmy v 4K cez iné filmové aplikácie. Cena cca 45 euro+ plus ročný poplatok za filmové apky. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
@mastoTen Tanix, ale nema Android TV, ci? |
radolaco
![]() |
|
@kamilko14To isté mi robí X96 mini, len načítava a neotvorí apku, alebo napíše, že sa nedá pripojiť na server. Preto hľadám náhradu. Zaujímavé, že na telefóne a tablete mi ide Magio Go 3.0.12 bez problémov. Ak chceš, pošlem ti link na starú apku Magio Go 1.2.0. Tá mi stále ide v druhom tv boxe Alfawise, ale v X96 mini sa nevie prihlásiť. |
Karner
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Tanix nemá android tv. Ak ide len o magio, potom je podľa mňa výhodné počkať na box od telekomu. Ma to mat dvbt2, podporu 4k a moznost instalacie android apps.Ešte doplním, že na tom tanixe mam rozbehane skylink live cez kodi.. Archív, live aj epg funguju genialne.. Skoda, že to tak nejde s magio.. Možno by inak stacila apk magio go tv a použiť sideload.. Ak by niekto mal, môžeme skúsiť.. |
Tomatko
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?mam Tanix TX9 Pro bez android tv a ide mi Maagio Go len s myšou alebo airmouse ovládačom. škoda že Telekom nespravý app aj pre bezne boxy bez android tv inak som s tým boxom spokojný |
GIGN1987
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@KarnerMecool M8S pro L |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
Re magio gohttps://www.aliexpress.com/item/32956068638.html |
Pufo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@PufoTen TX3 mini má presne tie isté parametre ako môj X96 mini, preto asi v ňom nové Magio Go nepôjde. |
Karner
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Kamarát má H96 MAX Android 9.0 so 4 GB RAM. Je s ním veľmi spokojný, ale nevie mi povedať, či na ňom ide Magio go, lebo on má inú službu. Vie mi niekto poradiť, či je tento tv box vhodný na nové Magio Go? |
Karner
![]() |
|
RE: Na ktorých tv boxoch ide nové Magio Go?Ja som vcera dostal hd96max a nejde my z gooogle play nainstalovat ze to nema podporu nevim co s tym vi nekdo poradit prosim |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
KarnerMam ich tri kusy a na vsetkych slape. Dokonca na poslednych dvoch nebol treba ani unrooot. Na H96 maxi mi to neslo.![]() |
Pufo
![]() |
|
Re KarnerSamozrejme ze mi tam idu nove magio go. |
Pufo
![]() |
|
@PufoZačínam sa rozhodovať medzi Tanix 3, prípadne 6 alebo 9. Uvidím, čo mi tu ešte poradia, aký box sa na Magio Go hodí. |
Karner
![]() |
|
@KarnerJednoznacne s Android Tv, nie s Androidom |
milosza001
![]() |
|
@milosza001Neviem, ktoré boxy sú s Android Tv. Ak vieš, poraď. |
Karner
![]() |
|
@KarnerXiaomi Mi box s, Nvidia Shield tv, mecool viac typov,R-TV BOX S10 PLUS a ine |
milosza001
![]() |
|
@milosza001Poradil si dobre, ale za veľa peňazí. Mám dojem, že všetky odporúčané boxy sú drahšie ako tv box Kaon od Telekomu, ktorý sa predáva k Magio Go.Nemáš typ na cenovo prístupnejší Android Tv box? |
Karner
![]() |
|
@Karnerhttps://m.geekbuying.com/item/GGTV-Android-TV-OS-4GB-32GB-RK3328-TV-BOX-With-Voice-Remote--399726.html |
milosza001
![]() |
|
@KarnerTen telekomacky ma len 2 GB RAM a 16 GB pamet. Navyse apkku, ktora ponuka viac nastaveni kvality streamu aj tak zatial nedostanes, v telkach s androidom tiez take moznosti nie su |
milosza001
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |