Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

kvalita signálu

Rád bych se zeptal, zda li ma nekdo zkušenosti s vypadáváním signálu. Jde o to, že signal vypadává jen v určitém časovém úseku (18:00-22:00) Může se jednat o nejaké rušení?? (v případě že ano, o jaké??) Doposud byla kvalita i síla signalu v pořádku.
Tech data (Mám Skylink, nový HD LNB, nový koaxial, nová TV s integrovaným dekodérem)
Díky moc za případné zkušenosti, postřehy, názory. Dan
uživatel
denall
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Vypadává všechno nebo jen něco?
Pokud jen určité TP, tak zřejmě rušení blízkou BTS-Internetem!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 859
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Delta1

Vypadava vetsina kanalu, ale ne vsechny. Ruseni je pravdepodobne hned ve vedlejsim dome za zdi. Existuje nejake mozne reseni???
uživatel
denall
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Mám ten istý problém okolo 18.00-22.00 výpadva signál skúšal som družice 23.5e 19.2e 0.8w 16e ale vypadne iba vertikálna polarita.primač (ab cryp.750 aj 650 )je v poriadku napätie prepina aj 13 aj 18 volt.lnb nové parabola je dobre nastavená.ale myslím si že môže byť aj zla tv(pri výmene hdmi kábla som zistil že na primači začal vypadávať a naskakovať signál asi nejaký "bludný prúd") mám plazmu panasonic ma už nejaký ten rok tak som skúsil vymeniť tv aktuálne SONY KD55FZ9005 výpadok kvality signalu sa trošku ustálil teraz raz za čas a na cca 2sekundy vypadne.musim ešte posledovať.
uživatel
ttl1
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Delta1

Nepomohl by treba zesilovac sat. signalu??
uživatel
denall
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

To neviem nemám skúsenosti
uživatel
ttl1
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ttl1

jenomze ja mam uplne novou TV cca 1 tyden
uživatel
denall
Registrace: 11/2019
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Skús ešte premerat koax kabel multimeterom mám by mať max do 10 ohmou.
uživatel
ttl1
Registrace: 12/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Mě vypadával ve všední dny ráno kolem 6.00 - 6.30 hod. signál na 23,5°E 11934 V, když dcera koukala při snídani na Nick JR, signál sjel dle "teploměrů" v menu přijímače na nulu, vyskočila hláška "Žádný signál" a po chvilce (cca. 10s) se zase srovnal, jindy a ani na jiných TP jsem problém neměl, ani o víkendech ve stejný čas. Zkusil jsem vyměnit původní letitý monoblok Mascom za nový Zircon Monoblok Single M-0143 Slim line Skylink a je po problému.
uživatel
pro jh
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 72
Odpověď v diskusním vlákně
 

Ti denall

Málo informací.....

Zkusil bych jinou telku,potom bych vyhodil monoblock......Konektory a kabel snad máš v pořádku.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
uživatel
Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3 649
Galerie: Kamil_k4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Ja by som neskúšal žiadnu inú telku, ani nič nevyhadzoval. Mne toto robilo to isté na určitých kanáloch Skylink u rodičov. Preložil som parabolu za roh paneláku na balkón a odvtedy žiadny problém so signálom. Bolo to rušenie z netu.
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 188
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

A když nebude mít možnost změnit místo pro parabolu...? :laughing: :laughing: :laughing: Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
uživatel
Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 3 649
Galerie: Kamil_k4
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: kvalita signálu

Tak potom tak ako si dal smajly, smola... :))) :)))
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 188
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra