Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

čt nejde zvuk a3

Jde vám zvuk a3 u čt?
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

čo je to a3 ? mysliš DVB-T, satelit alebo nejaku IPTV ? ja som teraz testoval CT1 aj CT2 na DVB-T na slovensku a ide zvuk v pohode
uživatel
GIGN1987
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 72
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

Zvuk nejde jak na satu/skylink/tak i na pozemáku T2.
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

U mne je zvuk u ČT 1 HD na satelitu (MPEG, AC3) i v DVB-T2 (AAC, AC3) v pořádku.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 047
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

Omlouvám se,asi jsem omylem v nastavenístb vypnul ac3 zvuk.
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

Na Skylinku jdou všechny zvuky i v DVB-T2 - vysílač Cukrák (TV SONY Bravia 43XD8305).
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 399
Odpověď v diskusním vlákně
 

@son

tak co kua vypisujes ked si jelito !! sak najskor si preverim ci mam vsetko doma ok a az potom ked to 3x prekontrolujem pisem..
lenze dnesna mlades v jednej ruje mobil, z druhej prst v ri ci a hned to vypisuje po nete a socialnych sietach
uživatel
kloner
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 174
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kloner

tak stane se, kdo někdy nezazmatkuje

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 1 047
Odpověď v diskusním vlákně
 

@SirMax

já!!! :laughing: :laughing: :laughing: ;) ;)

_____________________ Vím,že nic nevím _____________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 015
Odpověď v diskusním vlákně
 

@son

Nic se neděje! Člověk občas zpanikaří.Příště zkus zvukový popis pro nevidomé. Ten určitě půjde. :)))
uživatel
konas
Registrace: 12/2014
Příspěvků: 3 399
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

Nevšiml jsem si,že vlákno pokračuje.Takže nějaká reakce:Mobil mám,to opravdu byla trefa,doplním mobil mě nebaví a to je co říct mám obstarožní tlačítkový samsung a nemohu pořád přijít nato jak to ti mladí dělají,myslím tím jak prstama jezdí po displeji já to občas zkouším a ono nic.Snad to není tím,že jsem méně povedený klon
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 233
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: čt nejde zvuk a3

@son

V preklade syn-ator.
"jak to ti mladí dělají"?
No nekdy i tak, jak velmi presne popsali "kloner" a "jamess96".
:laughing:
uživatel
wenk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 613
Odpověď v diskusním vlákně
 

@wenk

Dokonce je to zavede i pod vlak,nebo tramwey😖😖
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 658
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra