Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Rusaci pres sdileni

Dobry den, nevim jestli budu ukamenovan, ale zkusim se zeptat. Jede vubec nejaka ruska platforma porad pres sdileni? Pokud se nepletu, tak Trikolor uz nejede, ale nevim jak to je s NTV Plus nebo s platformamy na vychode (pozice 70E a dal)
Diky za pripadnou odpoved! R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@michalnew

To si asi premiovy IPTV server este nevidel...

black13
Registrace: 6/2006

@black13

Když myslíš....

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew

Možná máš pravdu s IPTV, vesmíružel bydlím na malé vesnici, kde je to špatné s internetovým připojením.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@geronimoh

No nevím, pokud nemáš drát (VDSL) tak Vodkafon má "pevný mobilní" net s LTE modemem, kde jsou dobré parametry za dobrou cenu....

michalnew

@michalnew

mám LTE od O2 ( nejlepší signál u mně ), T-mobile vůbec, Vodafone slabý. Mělo by mi jet 20 MBit, ale pokud stahuju moc dat, tak mi to omezují i na 10%. ADSL max. 5 MBit, máme tu i jednu společnost provozující wifi, měl jsi od nich, platil jsem 20 Mbit, jelo mi 8 Mbit, internetová TV mi hlásila, že na HD mám pomalé připojení ... společnost nereagovala na telefony ani e-maily ( nejen mně, i sousedům ).

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

RE: Rusaci pres sdileni

tu sa riesi cardsharing a ja ked som sa raz spytal na iptv ali tak som dostal do minuty BAN na tyzden to je teda spravodlivost

GIGN1987
Registrace: 4/2019

a este k teme staci pouzit google napises tam cardsharing a hned mas kopec stranok odkazy sem davat nebudem lebo dostanem zase BAN

GIGN1987
Registrace: 4/2019

@GIGN1987

jenže pokud Ti jde o ruské kanály a nebydlíš zrovna někde v Třinci, tak máš s talířem běžných rozměrů smůlu. Naproti tomu ruské IPTV servery mají TOP kvalitu včetně EPG a Archivu, i na Enigma 2 zařízeních. takže si užíváš plný komfort "satelitu"

michalnew

hoši hoši vše se najde na neto jak swis tak orf pol a celý svět stále mi chyběli mongolci a island a terazky už ich mám R^ R^ R^

polo3698
Registrace: 2/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra