![]() |
|
OpenPLI 7.1 update?Čas od času aktualizuji všechny komponenty main verze, nyní hláška:If you are currently on OpenPLi 7.1, DO NOT USE software update, but use the "Flash Image" menu option! chápu správně že: - teď už jednoduše komponenty nezaktualizuji a pokud chci provést aktualizaci musím nejdříve přejít na 7.2? Nebo když tam vlezu půjdou mi komponenty normálně aktualizovat jen nesmím akceptovat update na 7.2? - že si nejdříve musím zazálohovat veškerý setting v. 7.1 bokem, flashnout čistý 7.2 a pak tam setting zpět nahrát? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Chtějí ti říci, že se něco podstatného změnilo a nejlepší pokud to nechceš zbořit je flash nového image, ostatní jak to provést ti bude nabízet menu automaticky |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Mám VU+ a tam je nějaká zrata na update ze 7.1 na 7.2....Na tu první otázku si zkusím odpovědět sám - tudy cesta nevede prostě žádný update provést nesmím jinak mi automaticky nahraje 7.2 Tak nic, nechci bořit něco co funguje zvlášť ve chvíli kdy 7.2 mi v podstatě nic krom problémů nepřinese - koukal jsem na release notes a pár záležitostí bych nejspíš musel rekonfigurovat aby to zase šlapalo jak má, vypadá to na ztrátu časů a nervy zůstanu u 7.1........... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Mě OpenPli 7,2 funguje bezproblémově![]() Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Na zkoušku pro jednoho zákaznika jsem dal do vu+ zero4k zálohu openpli 7.2 má asi 415 mb z jednoho fóra/31.12./ a po přepnutí na pozemák cca po 4 sekundách zelená smrt. K boxu je připojen dvb-t usb tuner vu+..![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Mně funguje OpenPLi 7.2 také bez problémů i s dvbt2 usb tunerem.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@FanynNahrávat nějaké backupy je totální hovadina, zejména v nynější době kdy je možné téměř vše provádět online se zálohou nastavení předem. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxtvoje kecy jsou hlavni hovadina. mel jsem k tvejm vyrokum nekolikrat konkretni otazky a nikdy jsi je nedokazal odpovedet. zvlast blabol o open enigme je ukazka ze vis o cem mluvis. pokracuj dal. nic konstruktivniho si v posledni dobe nevyplodil. pokracuj dal .....Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsNo či sa Ti páči alebo nie matchboxx má pravdu, poradiť niekomu, nech nahráva nejaké backupy je trošku od "profesionála" ako si Ty je úbohé, nech si každý spraví nastavenie podľa seba a ak sa v linuxe nevyzná, tak nech len čumí. Predídeme tak všelijakých otázok, že prečo mi niečo nefunguje, keď mám za 500 euro box.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Já jsem napsal, že jsem to tam dal na zkoušku co umí sw od konkurence. Protože to dělalo problémy tak jsem se vrátil k nakonec k sw openatv 6.3, který jsem si udělal z čistého sw a k tomu dohrál potřebné věci včetně driveru pro dvt usb tuner vu+ turbo koupený na ebay, setingu, hbb atd... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 635 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Ked chcete skusit (a kludne aj pouzivat), tak multiboot a image na flashku. A nic neposeriete.A na testovanie pluginov a dalsich blbosti idealne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: OpenPLI 7.1 update?Backup zálohy /samozřejmě upravené podle "místních podmínek"/ jsou pro lidi, co začínají a nemají moc představy o skinech, pluginech, nastaveních. Opravdu ideální v kombinaci s multibootem na hraní a testy...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |