Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zistí satelitný operátor polohu dekódovacej karty

Môže zistiť satelitný operátor miesto (lokalitu) v krajine, kde je momentálne v prijímači vložená dekódovacia karta (smartcard, CI+ modul) a na základe toho zakízať prístup k programom?
Ďakujem za odpoveď.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

Nie, nemoze.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 763
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

samozrejme, kazda karta ma v sobe gps a vysila signal, a pak take pokud ten prijimac pripojis k netu tak te okamzite maj, ale dokud platis tak se to neresi ... ..
uživatel
kristian1
Registrace: 7/2016
Příspěvků: 2 091
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

Satelitný príjem je jednosmerná záležitosť ale čo všetko dokáže sledovať výrobca smart TV vo svojom výrobku je otázka. Ale ak kartu platíš asi je providerovi jedno kde je .

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
uživatel
Boris
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 212
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

Bol si rýchlejší ;)

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
uživatel
Boris
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 212
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kristian1

K netu? Myslite pripojenie cez lan kabel, alebo celkovo k vysielacej sieti?
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

To johnypal

Pozdě, už tě provider má. :8)

DM 7080 HD, DM 920 UHD Triple MS
uživatel
4mk
Registrace: 5/2005
Příspěvků: 582
Odpověď v diskusním vlákně
 

Klid kecy v kleci

Nemá jak. I když máš sat s internetem. Maximálně jen IP tveho routeru. A to je rozptyl jednoho okresu.
uživatel
satman15
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satman15

Ja mam satelitnu kartu dekodovaciu, prijimac nema ziaden vystup na lan. No stalo sa mi, ze program siel, zamrzol a zobrazila sa hlaska: Access to the program has be- forbidden by the operator - to znamena, ze podla mna zablokoval kartu.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

První otázka je: jakou kartu a jaký přijímač - třeba SkyUK to vyřešené má. Na druhé straně čeští, chorvatští a jiní porovideři nic takové vyřešené nemají. Sedím zrovna ma kanárech a statelitem čumím na Bílou velrybu, což bych neměl...
Součet: satelit žádnou zpětnou komunikaci nemá, a v případě přijímačů s internetem se to dá řešit docela snadno, aby poloha byla na území.
uživatel
Antonín
Registrace: 8/2005
Příspěvků: 4 980
Odpověď v diskusním vlákně
 

@johnypal

Problém bude v seznamu předplatného kde jsi nějak vypadl. Karta registrovaná jinde? Vice sdílených karet? Musíš s pravdou ven.
uživatel
satman15
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Antonín

Tak tak. Všude kam dohlédne astra 23,5 to jde.
uživatel
satman15
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satman15

1. otazka ANO, 2. otazka NIE
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Antonín

Jakou parabolu používáš?

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
uživatel
Libor73
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 266
Odpověď v diskusním vlákně
 

@johnypal

Pak nastal problém u toho, kdo ti kartu registroval. Možná je tim padem druhá otazka ano ale u něj.Nebo jen nezaplatil :))) :))) :)))
uživatel
satman15
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 96
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Libor73

sednuti si na klec s kanarama nema na antenu vliv. :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 7 506
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

za optání nic nedáš :))

Panasonic TH-42PZ8E /Dreambox 7020HD v2/OPENATV 5.3 / AL 85cm/Digipower SG2100/Seagate Momentus 320GB e-SATA / Yamaha RX-V 465 B / Dantax Classic One 5.0 / Panasonic DMP-8BD
uživatel
Libor73
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 266
Odpověď v diskusním vlákně
 

tady je furt

zábava,bolí mě břicho
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 26 252
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

Z akeho dovodu by mali data z mojho boxu smerovat k satelitnemu providerovi ? Ci ta kazdy satelitny provider sa nabura do vsetkych pripojenych zariadeni na svete a zistuje, ci tam nie je jeho karta ?

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 763
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Mne to zatial tak vychadza, ze ano zistuje. Aspon vtedy ak je jeho karta v prijimaci mimo uzemia, inak si to vysvetlit neviem.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pierrepetr

Asi Ta sklamem, tu moc zabavy neni.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

Ten prijimac mas priamo od sat. providera ?

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 763
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satman15

"Pak nastal problém u toho, kdo ti kartu registroval. Možná je tim padem druhá otazka ano ale u něj.Nebo jen nezaplatil :))) :))) :)))"

Tazko povedal, skor myslim, ze zaplatil a to na dobu 5 rokov - zakladna ponuka, lebo tam to inak nechodi - ak viem.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Ten prijimac mas priamo od sat. providera ?

Prijimac som uz mal predtym... 8 mesiacov slo vsetko bez problemov. Na posledy mi naskosilo okno ,ze aktualizacia OTA (softw) prijimaca ale nic nerobilo - vecer predtym. Na druhy den rano som zapol prijimac, program bezal, no po chvili sa stalo to co som vyssie napisal - obraz zmizne, objavi sa hlasenie.
uživatel
johnypal
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 9
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Zistí satelitný operátor polohu dekódovace...

Skor by som hladal chybu prijimaca, nez lokacie karty. Skus ho resetnut, mozno len ten update neprebehol, ako by mal.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (vsetko OpenATV 6.3)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 763
Odpověď v diskusním vlákně
 

johny

Jelikož se jedná o "zahra" kartu, proč rovnou nenapíšeš přesně, o co se jedná? Tady to je každému jedno, kromě toho to máš "poctivě" zaplacené...

Všechno zlé, je k něčemu dobré a všechno dobré je k něčemu zlé /obzvlášt na vu-čkach .../
uživatel
tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 193
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra