Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tak mi přišel dopis od Skylink

Už se to tady asi řešilo. V dopise skylink mne však zvedla ta nabídka slevy na balíček SMART.
Digital: Nyní 89 měsíčně.
Nově 119 měsíčně (zdražení 30 Kč).
SMART "zvýhodněné" 125 Kč měsíčně.
Než jsem si všiml poznámky, že zvýhodnění je jen na rok.
Po roce bude SMART postaru za 259 Kč měsíčně.
Děkuji nechci.

Standa3
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tak mi přišel dopis od Skylink

Tak to nekupuj. Prosté, ne?

Antonín
Registrace: 8/2005

@Standa3

To je podobný systém jako Skylink "za korunu", teda vlastně za 24x259 korun.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@Standa3

Proč by si to nevzal? Rok je dlouhá doba a pak uvidíš.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Už napsal, že nemá zájem.

sirda
Registrace: 11/2006

@Standa3

Mne ešte na druhú kartu Irdeto neprišlo nič poštou tak uvidím keď bude zľava na Mini aspoň 2€ tak zoberiem babke to stačí.Ja som už náročnejší divák.Nechám kombi aspoň do Marca a tiež uvidím čo ďalej.Rozmýšľam nad Digi ale s vlastným prijímačom.Kedysi bol skylink top ale dnes už top nie je. Rv Samé sdčka a minum HD! Rv Mali by viac pridať HD programov.A SD v roku 2020 vypnúť máme kráčať s dobou v pred ale takým spôsobom asi ťažko keď všetko ide hore. :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Ale pozri na DIGI "HD",či je naozaj "HD"?!?

atr2009
Registrace: 12/2009

Až do roku 2018 jsem měl ze Skylinku jen základ, takže jsem platil servisní poplatek. Začátkem toho roku, když oznámili zvýšení servisního poplatku, mi nabídli Smart za zvýhodněnou cenu na rok jako Standovi3 (myslím, že to také bylo 125 Kč). Za ty další stanice k základu se mi ten rozdíl mezi servisním poplatkem a Smartem zdál zanedbatelný, takže jsem to akceptoval s tím, že za rok se vrátím k základu. Po roce (2019) mi nabídli opět na rok zvýhodněnou cenu za Multi (209 Kč; šel jsem do toho) a teď Kombi na rok za 289 Kč. Zase jsem to vzal a uvidím, co se bude dít za rok. Jestli s něčím nepřijdou, asi se vrátím k základu, nebo si aktivuji Smart.

Askep
Registrace: 3/2018

@atr2009

Veď Digi má viac HD programov ako Skylink. alebo sa mýlim?Aký je tam rozdiel v dátovom toku tak to nemám ani tušenie. :O

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Standa3

Nabídli ti to na rok protože za rok zřejmě bude serpo 150 a to už by byl SMART levnější.

JanM

ja sem si zaplatil balicek na mesuc jen aby se nedeaktivovala karta za aktivaci ktere jsem ored rokem zaplatil.
a ted uz potrebuju mit k dispozici nektere kanaly. mozna zaplstim jen balicek flexi nebo zkusim sehnat kartu freesat.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

to mas jedno komu platis, zapnes telku a kzdy 3 kanal holocoust ... fakt dokedy este? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Předně a podle polohy kopyt (viz. též kniha Vinnetou) :laughing: , bych glosoval asi toto: Soudruzi z TaT (Trade and Technology), zrobili naprostý majsterštyk, totiž přesvědčili lucemburské soudruhy z M7, že službu abonuje až 2 000 000 klientů...a prodali jim to za neskutečný balík (což je vůči těmto lucemburským balíkům, sice stavovské ,ovšem ne příliš čestné a sportovní).V právním státě (např. v USA), by Tito soudruzi dostali takové ŘPG (řeťázkem po guľiskách),že splantané Mozzily,Ezilly, Buzilly ,Filezilly a spol., by se šli (čestně a sportovně) oběsit...Inu ,inu , tuná jim voľaaký ČTÚ, udělil směšný paušálek (tuším cca 5 MEGA za 1 oční SERPO).:laughing: A vo tom to je...

hdpe
Registrace: 11/2007

liguere

Každý máme občas "slabší chvilku", ale tohle je Tvoje opravdu "slabší" /copak nevíš, že takovéto věci se nepíšou, i když je to tak trochu pokrytectví?/, někde by Tě za tohle mohli chtít i kamenovat /Saudská arábie to asi nebude/, vždyt přece už asi víš za ty roky, co na kterém kanálu můžeš asi tak čekat, tak tam vůbec s tím ovladačem ani nepáchnu /myslím tím seznam programů/... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Hdpe

Soudruhy z Luxemburgu bych nepodcenoval, jenom totální amatér by šel do takového byznysu bez pořádného, nezávislého průzkumu trhu, pro ně to dělal nějaký najatý satelitní expert, na veřejnost proniklo jenom jeho křestní jméno, nějaký Jarda...

tukan

@tukan

Aspoň už je tu všem jasné, k čemu M7 kupovala freeSAT. A vstup na trhy ve východní Evropě asi nebude ten hlavní důvod. Už aby to ten Canal+ převzal a zjednal pořádek.

JanM

Ale bylo to (bohužel), naprosto tak... Proto glosuji i právní stát USA, který by tyto soudruhy (např.jako i z WV group),poslal kde? No přeci do BAJ-KA-LAJ - KULALAJ (pro neznalé, provincie-kdesi ve svazovém státě Panjáb). :laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

dokud to ponese zdražený prachy tak to Canal+ nechá bejt,to už by něco dělali

dnurg
Registrace: 12/2016

JanM

A jak by jste si, Kefalíne, představoval pořádek? Od tohoto bych si moc nesliboval, aneb řečeno po cimrmanovsku "to jenom Pinochet chřestí řetězy"... :)))

tukan

@tukan

ved som isiel na istotu ale dnes to bolo aj tam kde inokedy nebyva. :laughing:
Sag bolo to osolobodenie ci co.... :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pravni stat USA :))) tak to me pobavilo

kristian1
Registrace: 7/2016

Ked sme pri listoch, tak vela ludom s digitalom prisli tiez "listy". S oznamenim prechodu z digitalu na mini.
Ze vraj +15 programov. A pocitam ako pocitam, je ich 13. Zapocitali aj CS history (byvaly War) a Up network.

Kasr
Registrace: 8/2008

@zetor

dátový tok je u Digi len o trochu vyšší, HD programov tematických, športových, HBO neúrekom.
Digi modul funguje bez najmenších problémov.

Dagy2
Registrace: 11/2010

"Byl jsem v Lidlu. V regálech mají většinu zboží, které nechci, tak jsem řekl pokladní, že mě nezlákají a nekoupím si něco, co nepotřebuji. Musel jsem vám to sem napsat, abyste taky odolali a nekupovali nepotřebné produkty. Jsem to ale king."

F4turbo
Registrace: 4/2019

@JanM

Proč myslíš že zdražení přišlo ještě pod hlavičkou odcházejícího Skylinku?
V tomto, již má s největší pravděpodobností prsty nový vlastník.Ten si jen neušpinil ruce a neposkvrnil renomé hned na začátku.
Ty love co do toho nasypal bude chtít také dostat za každou cenu zpět. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

to zdrazeni by prislo i bez noveho majitele.! za tyhle drobny to nikdo nemůže utáhnout, a zdrazeni ještě prijde, a nove balicky

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra