![]() |
|
O2 TV aplikaceProsím o zkušenosti s aplikaci O2 TV v televizích Samsung, funguje to srovnatelné se settopboxem nebo problémy se setkáním ap. .? |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikaceUž jsem to psal níže ,kámošovi se to seká , načítá.....má i box napojený přímo na LAN vstup IPTV (má i internet O2).........a v O2 prodejně mu rovnou řekly že ta apka není vyladěná at si vezme druhý box......podle posledních info má být i apka pro android tv (v první polovině tohoto roku).Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikaceAppka se mi neseká, ale na boxu je lepší obraz |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
Petrmuz92na appku se vybodni ,to je hnus a nepřehledné ,jed to přímo s jejich webu,mám to tak a paráda bez jediného záseku.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikaceAplikace funguje dobře, rozhodně se neseká, ale je samozřejmě závislá na kvalitě připojení. Z boxu je lepší obraz... |
hadrak
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
O2 TV aplikacePřes KODI v pohodě . Neseká . |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikaceAplikácia je v pohode... Neseká. Niekedy sú výpadky, ale to má i zať na svojom settopboxe. Pri horšom pripojení sa zhorší kvalita obrazu. No funguje ďalej. Takže si myslím, že appka je v pohode! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikaceJak píše hadrak,záleží na připojení.Mám Samsung tv. řady Q a aplikace se neseká a obraz je parádní-spokojenost |
gant
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: O2 TV aplikacemám OTT jen balík sport. APka plně nahrazuje STB(kvalita obrazu, rychlost ovládání je lepší). STB vidím jako zbytečné.Mám i APku na DigiTV. Obě apky při jejich zapnutí nebo změně kanálu pustí obraz v nižším rozlišení, který je během pár sekund změněn na FullHD |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
![]() |