Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2 TV aplikace

Prosím o zkušenosti s aplikaci O2 TV v televizích Samsung, funguje to srovnatelné se settopboxem nebo problémy se setkáním ap. .?
uživatel
Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 250
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

Už jsem to psal níže ,kámošovi se to seká , načítá.....má i box napojený přímo na LAN vstup IPTV (má i internet O2).........a v O2 prodejně mu rovnou řekly že ta apka není vyladěná at si vezme druhý box......podle posledních info má být i apka pro android tv (v první polovině tohoto roku).

Philips 55PUS8303/12 Opticum HD Sloth Combo Plus 2.2.74
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 6 808
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

Appka se mi neseká, ale na boxu je lepší obraz
uživatel
starbaits
Registrace: 11/2016
Příspěvků: 83
Odpověď v diskusním vlákně
 

Petrmuz92

na appku se vybodni ,to je hnus a nepřehledné ,jed to přímo s jejich webu,mám to tak a paráda bez jediného záseku. R^ R^ R^
uživatel
marksony
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 753
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

Aplikace funguje dobře, rozhodně se neseká, ale je samozřejmě závislá na kvalitě připojení. Z boxu je lepší obraz...
uživatel
hadrak
Registrace: 2/2005
Příspěvků: 155
Odpověď v diskusním vlákně
 

O2 TV aplikace

Přes KODI v pohodě . Neseká .
uživatel
bulon
Registrace: 6/2009
Příspěvků: 41
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

Aplikácia je v pohode... Neseká. Niekedy sú výpadky, ale to má i zať na svojom settopboxe. Pri horšom pripojení sa zhorší kvalita obrazu. No funguje ďalej. Takže si myslím, že appka je v pohode!
uživatel
Rybička65
Registrace: 1/2013
Příspěvků: 117
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

Jak píše hadrak,záleží na připojení.Mám Samsung tv. řady Q a aplikace se neseká a obraz je parádní-spokojenost
uživatel
gant
Registrace: 5/2014
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: O2 TV aplikace

mám OTT jen balík sport. APka plně nahrazuje STB(kvalita obrazu, rychlost ovládání je lepší). STB vidím jako zbytečné.
Mám i APku na DigiTV. Obě apky při jejich zapnutí nebo změně kanálu pustí obraz v nižším rozlišení, který je během pár sekund změněn na FullHD
uživatel
LadaOva
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 124
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra