Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Magio Go ATVX

Zdar,

mám Tanix TX9 Pro preinštaloval som ho na ATV Xperience lebo pôvodný bol upravený čínsky android na ktorom aplikácia Magio Go išla ovládať len za pomoci airmouse ovládača čo bolo nepraktické, ATV Xperience je Android TV a Slovak Telekom ako poskytovateľ vydal verziu Magio Go pre Android TV. Aplikáciu normálne v obchode nájdem dá sa aj nainštalovať ale nejde mi pustiť, pustí sa sa do 5 sekúnd sa aj ukončí sama, rovnako sa chová aj aplikácia Lepšia TV, no naopak ku podivu aplikácia Sledovanie TV funguje korektne, neviete kde by mohol byť problém ? Root je samozrejme v nastaveniach vypnutý.

Ďakujem

GIGN1987
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 168
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Magio Go ATVX

Nevím, ale pokud jsi přeflashoval s custom ROM tak to lze jedině s root právy, root se nedá vypnout jak si myslíš, ale lze pouze přeflashovat zpět na original.

matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 2 542
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Magio Go ATVX

ano je to custom rom ale root sa da v nastaveniach vypnut ako pisem kedze magio go je chranene drm a na zariadeniach s root nejde prehravanie za dalsie, na orig rom tiez bolo mozne v nastaveniach vypnut root a islo to, toto nebude vec root opravneni, teraz som si porovnal velkost app pre mobil kde zabera cez 85MB no na android boxe má len 11 MB co je velmi pododzrive, skusal som napriklad sledovanietv aj antiktv a obe sa stiahli korektne a su ovela vecsie ako magio go a lepsia tv

GIGN1987
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 168
Odpověď v diskusním vlákně
 

@GIGN1987

Pre Amlogic S912,,je lepšia voľba cudstom rom
Poison rom,,tie nemaju problem z magio go.

vladojarvj
Registrace: 11/2013
Příspěvků: 35
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra