Quantcast

CS Link potvrdil rozšíření o TV Doma

| redakce | tisk

Společnost Media Vision s.r.o., provozovatel satelitní platformy CS Link , dnes oznáímil, že uzavřel dohodu se společností MARKÍZA-SLOVAKIA, s.r.o. ohledně zařazení slovenského programu TV Doma do nabídky CS Link. Program se tímto stává součástí neplacené nabídky a je dostupný pro všechny zákazníky s tarifem Neplacené programy bez omezení bez jakýchkoliv doplatků.

TV Doma je v pořadí druhou stanicí společnosti MARKÍZA-SLOVAKIA. Vysílání odstartovalo 31. 8. 2009. Jedná se o monotématický kanál zaměřený na ženy ve věku 12 až 54 let. Obsah stanice tvoří seriály, telenovely a romantické filmy. TV Doma vysílá 24 hodiny denně.

Jsem potěšen, že našim zákazníkům mohu oznámit rozšíření naší programové nabídky o další slovenský kanál“ uvedl Daniel Klička, výkonný ředitel společnosti Media Vision. „Letos je to v pořadí již pátý neplacený program, který jsme přidali. V lednu jsme divákům nabídli TV Barrandov, v dubnu Prima COOL, v červnu Nova HD, na konci srpna ČT HD a nyní TV Doma“, vyjmenovává úspěchy Klička. „Vedle neplacených programů jsme v letošním roce výrazně obohatili nabídku placené televize startem programů Disney Channel, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Sport 1, Sport 2, Fishing and Hunting, HBO2, Cinemax, AXN Sci-Fi, AXN Crime a nedávno o MTV“, připomíná.

Digitální satelitní televize CS Link rozšíříla svou nabídku o 16 programů (z toho 2 ve vysokém rozlišení obrazu) a jednu rozhlasovou stanici (Rádio Beat).

Parametry pro naladění TV Doma:
Astra 3A (23,5°E), kmitočet 12,565 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S

zdroj: PR CS Link





Reklama




Vybrané články