Quantcast

Boxerský zápas Kličko vs. Haye odvysílá Sport2

| redakce | tisk

Na tuzemské televizní obrazovky míří boxerský zápas roku. O titul profesionálního mistra světa v těžké váze WBA se v sobotu 2. července utkají šampióni Vladimír Kličko a David Haye. Přímý přenos z tohoto celosvětově sledovaného duelu u nás exkluzivně odvysílá stanice Sport2 od 21.15 hodin, a to s českým komentářem a v širokoúhlém formátu 16:9.

Televizní stanice Sport2 přináší sportovním fanouškům další velkou sportovní událost, tentokrát z ringu. Ukrajinský boxer Vladimír Kličko už svému anglickému soupeři v tisku slíbil, jak ho spoustou rafinovaných metod „zmasí“ - a jeho protivník mu nezůstal v tomto směru nic dlužen.

Světový šampión WBA Haye se nechal slyšet, že kteréhokoli z bratrů Kličkových kdykoli bez problémů knokautuje. Troufá si na tak silná slova přesto, že se sám zařadil mezi těžké váhy teprve před třemi lety; je ovšem pravda, že zároveň udělal všechno proto, aby jeho řeči nikdo nepovažoval za pouhé plané vyhrožování. Už se o něm mluvilo nejen ve spojitosti s Vladimírem, ale i s Vitalijem, a pás WBA si vybojoval v zápase s Nikolajem Valuevem, ještě hřmotnějším gigantem, než jsou oba Kličkové.

Anglického rohovníka Kličko stručně označil za svou padesátou oběť, která si podle jeho názoru nezaslouží padesát procent z peněz, jež budou za gala utrženy. Bratři Kličkové už léta usilují o to, aby jejich sbírka pásů významných sportovních organizací byla úplná, a protože Vladimír už je držitelem titulu WBO, IBF a IBO a Vitalijův titul pochází od WBC, mohou právě od Hayeho ukořistit poslední skvost, který jim v kolekci dosud chybí, titul mistra světa WBA.

Přímý přenos o titul mistra světa v těžké váze Kličko vs. Haye vysílá Sport2 v sobotu 2. července od 21.15 hodin.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články