Quantcast

freeSAT testuje Slovak Sport 2 HD na TP Slovak Telekomu

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT testuje Slovak Sport 2 HD na TP Slovak Telekomu

Lucemburská mediální skupina UPC DTH, provozovatel satelitních platforem freeSAT (Česko, Slovensko), UPC Direct (Maďarsko) a Focus Sat (Rumunsko), zahájila technické testy se systémy podmíněného přístupu u stanice Slovak Sport 2 HD na kapacitě společnosti Slovak Telekom.

UPC DTH má v rámci technických testů připojené systémy Conax (CAID 0B02), CryptoWorks (CAID 0D02, 0D97), Irdeto (CAID 0653) a Nagra Media Access (CAID 1815) u sportovních programů Slovak Sport 2 HD, Eurosport 2 HD, filmového programu HBO HD CZ a dokumentární stanice National Geographic HD.

Tyto testy mohou přinést změnu parametrů některých programů pro zákazníky platforem UPC DTH. Pro diváky v Česku navíc zařazení žádaného programu Slovak Sport 2 HD, který vysílá přenosy z anglické fotbalové Premier League. Po platformách Digi TV a Magio Sat by freeSAT se mohl stát další satelitní platformou, která divákům nabídne tento program.

technické parametry - Eurosport2 HD, Slovak Sport 2 HD, HBO HD, NGC HD:

Thor 6 (0,8°W), freq. 11,977 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

Na stejné frekvenci se vysílá také Eurosport HD. U tohoto programu byly připojeny systémy UPC DTH již v minulých dnech.

Programy na kapacitách Slovak Telekom se vysílají se zvukem ve formátu AAC. Pro příjem je proto nutný HD přijímač s podporou zvuku v tomto formátu.





Reklama




Vybrané články