Quantcast

freeSAT potvrdil změny v šíření Slovak Sport TV

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT potvrdil změny v šíření Slovak Sport TV

Operátor satelitní platformy freeSAT v Česku a na Slovensku, společnost UPC DTH, potvrdil změny v šíření programů Slovak Sport TV v SD i HD rozlišení. Od dnešního dne mohou zákazníci v Česku a na Slovensku přijímat Slovak Sport TV1.

Od středy 15. ledna 2015 se mohou sportovní fanoušci mezi zákazníky satelitní televize freeSAT těšit na atraktivní sportovní pořady na kanálech SlovakSport TV1 a SlovakSport TV1 HD zaměřených především na slovenskou sportovní scénu.

Kanály SlovakSport TV1 a SlovakSport TV1 HD vysílají 24 hodin denně 7 dní v týdnu exkluzivní živé přenosy a záznamy národní hokejové a fotbalové ligy a basketbalových, volejbalových a házenkářských utkání. Věnují se i motoristickému sportu, golfu, boxu i některým méně rozšířeným sportům, jako florbal nebo hokejbal.

Program SlovakSport TV1 se opírá o profesionální komentátory, moderátory a redaktory a vedle sportovních přenosů nabízí také diskusní pořady, portréty sportovců, profily sportovišť a další zajímavosti a novinky ze světa sportu.

Na Slovensku bude SlovakSport TV1 nově k dispozici na kanálu č. 79 v rámci balíčku služeb freeSAT Plus a na kanálu č. 112 v kvalitě HD v balíčku freeSAT HD.

V České republice nahradí SlovakSport TV1 na kanálu č. 89 původní SlovakSport TV2 v balíčku freeSAT Plus a SlovakSport TV1 HD se objeví na kanálu č. 121 namísto SlovakSport TV2 HD v balíčku freeSAT HD.





Reklama




Vybrané články