Quantcast

Vzrušující Rok mistrů 2015 na Eurosportu

| redakce | tisk

Průměrně více než jeden světový šampion denně bude v roce 2015 korunován na obrazovkách Eurosportu. Lídr na trhu poskytovatelů sportovního vysílání nabídne svým divákům vzrušující rok 2015, během něhož bude vysílat 37 světových šampionátů.

Celkem 388 sportovců a sportovkyň získá tituly na obrazovkách Eurosportu v roce 2015. První ze 37 světových šampionátů startuje již dnes na svazích Kreischbergu v Rakousku, kde o tituly bojují snowboardisté a akrobatičtí lyžaři.

Vzrušující Rok mistrů 2015 na Eurosportu
▲ Vzrušující Rok mistrů 2015 na Eurosportu

Diváci uvidí mj. mistrovství světa v atletice, plavání, alpském lyžování a fotbalu žen. Eurosport tak pokračuje v naplňování svého hesla „WeLiveForLive“ a nabízí letos přes 5 000 hodin živého sportovního vysílání na obou programech.

Kromě bezkonkurečních 37 mistrovství světa představí Eurosport tradičně živě tři tenisové grandslamy a všechny tři cyklistické Grand Tour. Generální ředitel Jean-Thierry Augustin je hrdý na rozsah živého vysílání: „Živé vysílání bylo mottem Eurosportu od jeho založení a letošní Rok mistrů nabídne více hodin živého vysílání a větší rozsah mezinárodních sportovních událostí než nabízejí jiné společnosti.“

Kompletního průvodce vysíláním Eurosportu v roce 2015 najdete na:

http://programmeguide.eurosport.com

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články