Quantcast

TV Mňam opustila RS8, pokračuje v multiplexu 4

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Mňam opustila RS8, pokračuje v multiplexu 4

AKTUALIZOVÁNO - TV Mňam ukončila souběžnou distribuci svého programu ve dvou vysílacích terestrických platformách. Provozovatel stanice opustil RS8 (Regionální síť 8) společnosti České Radiokomunikace.

Po nedávném ukončení distribuce sportovní stanice Slovak Sport TV tak RS8 přišla o dalšího zákazníka.

"Kulinářský kanál Mňam TV společnosti CE Media s.r.o. již nebude vysílat v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací a.s., vysílání bylo skončeno včera v 11.30 hodin. České Radiokomunikace a.s. se rozhodly spolupráci se společností CE Media s.r.o. ukončit," uvedla webu parabola.cz společnost České Radiokomunikace.

RS8 aktuálně obsahuje stanice TV Noe, Sport 5, Óčko Expres, TV8 (TV Osem), Regionalnitelevize.cz a Barrandov Muzika. Tyto stanice jsou šířeny ze všech vysílačů RS8. Na vysílačích Hradec Králové a Pardubice je součástí multiplexu také regionální program V1 (Východočeská televize), který se do této sítě přesunul z multiplexu 3, aby uvolnil kapacitu pro nový celoplošný kanál Prima MAX.

Televizi Mňam TV je možné sledovat i ze satelitu. Program je v nabídce platforem Skylink a Nová Digi TV CZ.

Mňam TV je česká gastronomická a lifestylová stanice. Přes klasickou pozemní anténu je možné tuto stanici sledovat v celoplošném multiplexu 4 u operátora Digital Broadcasting.





Reklama




Vybrané články